Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sarajevo

Trebali su prihvatiti ponudu FBI, jer je strani faktor neutralan i nepristran, a Dodkk jeste institucionalna ali ipak figura bez mogucnosti da se suprotstavi kvazi partnerima, koji su uz njega zbog privilegija i zastitnog imuniteta. Koliko si mocan i utjecajan, toliko imas "prjjatelja" koji bi sutra stali uz nekog novog Dodika. R.Srpska je brojcano maloljudniji dio bh, a samim tim lakse je drzati pod kontrolom ne Dodika, nego mreze njdgovih bliskih "partnera i prijatelja". Fer Pravda za Davida i bolom skrhanog oca.. zao mi je Davora, ne mogu dalje.

6 1

Antifasista

Ovo ti je cudna stvar kad bi reko istinu bio bi mu zahvalan

4 2

Sarajka

Mup stiti ubice. Svi koji su vidjeli slike sa obdukcije Davida i koju znaju za dokaze su sigurni da je momak mucki ubijen. Pregledajte na yt emisiju "tragovi istine" o Davidu Dragicevicu... Sve ce Vam biti jasno. Ali naravno i tuzilastvo fbih stiti Dzenanove ubice. Drzavo srami se!

14 6

Hamo

Iskusan je ovo lik koji je uz sve ostalo i milioner. Sve ce on ovo okrenuti u svoju korist, Govedarica i Mektic mogu ga jedino pobjediti u bacanju kamena sa ramena, presmjesni su guslar i zmaj za ovog lika.

13 5

* Sva polja su obavezna