Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

@Hm

Ja ne bih bio toliko drzak da se usprotivim ulemi i svima koji praktikuju Islam u ovoj zemlji. Jeste da je početak posta daleko ispred izlaska sunca ali to nije moja stvar da o njoj razmišljam. S. Arabija nam ne može biti mjerilo, pored onog što se dešava u Šamu i njihove reakcije na ubijanje nedužnih Palestinaca su nam polazale da su se oni od Allaha daleko udaljili. Ne kažem cjelokupno za cijeli narod S. Arabije ali za njihovu ulemu i njihovu vlast znam da su na Šejtanskoj strani i oni ne mogu biti primjer ničega dobrog. Zbog njihovog oholog ponašanja šiizam je uzeo maha i u ovoj zemlji. Svi koji išta znaju o islamu znaju da šiti nisu muslimani.

0 0

Hm

Kod nas sutra prvi dan ramazana a neki danas poste! Ja se drzim Arapske vaktije! Al i Hodze pocele da nas muce kazu u pola tri pocinje post a sunca da izadje jos 3 i Pol sata? A vrlo dobro se zna da se do pred izlska sunca moze jesti il Sufur praviti!

1 2

Samel Mehdinic

Sama islamska zajednica i rejs pomjeraju datume to smo svjedoci zadnji godina .Nije mi jasno da hodze idu na seminare u Iran i vjerovatno od te sitske zajednice donose takve stvari davno su hodze prodale vjeru za saku u dolara

11 4

Muriz

Odstupa zato sto je siitska, kruzi jedna sa slikom Assada.

10 4

* Sva polja su obavezna