Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

SigurnoneVaš

Poenta cijele stvari....bošnjaci moraju prihvatiti KONSTITUIVNOST SVA TRI NARODA i problem riješen....ne na papiru...to mačku o rep....praksa. Nemoj pravit red u mojoj kući!!!

1 3

Eliot Nes

Težinu ovom vrlo korisnom razmišljanju daje činjenica da je profesor istinski vjernik i iz tih struktura. Trebali bi tkz. političari ovo čitati i pokušati razumjeti.

4 1

BiH

Ovaj tekst govori o posjeti Turskog predsjednika ,zemlje koja je pokorila i najsurovije vladala ovim Balkanom i unazadalila ga pesto godina od evropske kulrure i civilizacije. .O rusiji je glupo i pricati obzirom da nije ni u susjedstvu niti su ikada bili na Balkanu.

7 5

Hamdija Todorovac

Ovdje nesto nije u redu. Pokusavam da napisem komentar, a neko ga izbrise prije nego sto je zavrsen. Odustajem

19 0

Miki Vrbas

u svakom slučaju, ali radimo brzo, krenulo je dobro u zadnjih petnaestak dana, dajmo ubrzat...

6 6

PUĆIN

Svatko tko podržava Rusiju, treba biti svijestan da time zapravo podržava veliko-srpsku politiku. Oni pričaju istim jezikom! Ideja propale velikosrpske agende zamjenjena je s pan-pravoslavnom agendom na čelu sa Rusijom!

28 8

perica

Citam pa zakljucujem da i ti pricas tim jezikom a svoj cilj pripisujes drugima tako da je nemogucea rasprava sa takvim jednostranim a i zlobnim ljudima !

2 1

Mz

Kad ti neko da neovisnost a ti i dalje drzis nekog za nogavicu i pitas ga gdje cemo sada .

17 2

acx

suverenitet se ne dobija on se ostvari za njega se bori dok god on postoji ako postoji u BiH suverenitet se piše kao parola bez cilja ali se ne provodi jer je trenutno ne primjenljiv zbog loše politike jer oni koji su se borili za suverenitet oni ga ne vode kao državna operativa državu vode lopovi i kriminalci nižeg ranga a oni koji su se izborili za suverenitet predali su ga pogrešnim ljudima lopovima pa su u svemu su krivci itd.

4 0

Dina

Panetan i čestit čovjek.

19 9

XY

Bravo! Tačno u srž!

25 6

* Sva polja su obavezna