Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ivan

Prestati tociti gorivo sedam dana u ciheloj BiH da vidimo kakve bi gubitke imale pumpe.Posto narod nema tako samopouzdanje da uradi tako nesto nema promjene

6 0

Gradanin

Policij bi bilo pametnije da stanu uz narod a ne uz lopove

7 0

Delbob

Mup kao i ostale poluge vlasti u službi novopečenih tajkuna . Jer njihovi interesi su bitniji od običnih građana tj modernih robova

8 1

Poštujem zakon

Negdje usred raskrsnice u 17 h ugasi mi se auto. Prije raskrsnice imao sam nekih problema sa trzanjem. Upalio sam 4 žmigavca i upozorio da mi je vozilo u kvaru. Izašao sam i otvorio haubu da pogledam da nije neki kabal se odpojio. Poslije toga sam pozvao prolaznike da mi pomognu da odguram auto sa kolovoza ali niko nije želio pomoći. Pozvao sam šlep službu i sačekao. U međuvremenu popravio sam auto i to kabal koji je bio spao. Upalio auto i odvezao sa raskrsnice. Hahahaa, koji ba prekršaj policijoooo.

5 1

arija

bravo

1 0

pixi

ma mogu ga povuc po zakonu mogu samo da kazne prvog u koloni ostali mogu rec da su stali zbog drugi

1 0

Građani

Draga policijo, nadamo se da ćete i protiv vlasti poduzimati zakonom predviđene mjere i radnje. Vaši građani.

7 0

Zoran Zoran

Ljudi ono sto je skupo netreba kupovati. Umesto stose vozimo do toaleta kolima idimo malo pješke. Napunit rezervoar samo za hitne potrebe, pa kad stane prodaja e-mail te nemogu kažnjavati em si ustedeo em će razmislit o spuštanju cijena jer nema dobiti.

5 0

MAD MAX

Nadam se u oktobru smjenu vlasti SDA,HDZ, SNSD, HDZ1990, SBB, SDS i dovesti mlade ljude ekonomiste koji će ovu zemlju podići, a ove što su pokrali (osim nekoliko pojedinaca) oduzeti im sve, osuditi za korupciju i kriminal !!

77 0

Mister X

Blokiranjem saobracaja blokiramo sami sebe zato to nije adekvatan nacin protesta.Tesko je nesto uraditi u policijskoj drzavi kojom upravljaju kriminalci.

11 35

Kanta

Ne znate ni za šta protestvujete.. Bitno je da ste sebi važni.. Nije problem u poskupljunju naftnih deriv. već što to poskupljenje ne prati povećanje plata.. To što vam je plata 20 god ista očito nije vaša briga.

50 0

Kanta

Svak ima pravo da bira izmedju korištenja taxi usluga, benz pumpi, komercijale koja je digla cijenu za 0.40 KM pa niko ništa.. Ko ste vi da odlucujete za komplet naciju..

6 23

Alex

Ovo vise nema demokratije ovo je takva diktatura jel znaju koliko si zla nanijeli bohe se da nepredjebu pravi bunt naroda ovi vodeci su toliko zla nanijeli vise nego ovi u toku rata u francuskoj poskupi 3 centa naprave nerede polupaju I popale pola grada u doboju poskupi grijanje 15% I niko se neoglasi nemamo nimalo gradjanske savjesti!!!

29 0

YX

Treba svaki dan blokirati sve pumpe da ne mogu prodavati gorivo.

51 2

Dina

Taxisti su enormno povećali cijene usluga u Sarajevu. Ne vozite se taxijem. Pokušajte ih ignorisati. Prešli su svaku mjeru.

56 8

Osjecaj

Imperija uzvraca udarac

52 0

* Sva polja su obavezna