Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Amir

Opste poznata prica njega i Zeljke o brizi za srpski narod, osim onih koji ne misle kao oni i to su izdanici ili placenici. Ova prica se moze prodati samo Zeljkinim papcima i to za malo para.

4 0

Kronika kulta

Kronika kulta licnosti

5 0

Banjalučanin

Kao mještanin nije mi jasan koncept ovih blokada. Po meni, umjesto blokada cesta od vitalnog značaja za grad i regiju, bolje bi bilo da napravimo blokadu izlaska iz budžetskih institucija (izuzev policije, zdravstva, vatrogasaca i sl...)u terminu od 15 do 18 časova...i “predsjedničku“ petlju na autoputu u Aleksandrovcu

7 0

Mahalaš

Zamjena teza HULIGANI su oni što su doveli do ovog nezadovoljstva.I ti si dio te grupe koja se brine o dobrobiti građana

10 0

Nesko Kusljugic

Doslo je do KRAJA moj dodo i ostali,.!!!!! PRAVDA ZA DAVIDA I DZENANA,.!!!!!!!!!!!

11 1

Nikvoj Skevoj BlikeRepu_Rs

@Ciceron to je predsjednik RS, svetinja je to, nije fino tako se obraćati, postuj instituciju, a kad siđe s vlasti onda vidi sta ces.

6 2

Tone

Ovaj misli samo na sebe a druge ko ................

4 1

"Mocnici"

Ovo je dobra prilika da se oni nepotvrdjeni "potvrde". Zamislite dvojicu "mocnika" koji u papucama i kratkim hlacama agresivno zaustavljaju i pretresaju kola hitne pomoci. Kakve li "moci". Interesantno je da su auta preko puta preprijecili oni koji voze "bijesna auta", a nigdje nisu zaposleni. Jos interesantnije je to, da se na svakim protestima pokazuju upravo ti isti, da bi pokazali svoju "moc".

4 0

Delbob

Imam osjećaj da je našem narodu i raji dozlogrdilo i da smo dostigli tačku pucanja.Da je došlo do toga zbog silnih prevara,pljački i ogromne nepravde i bahatosti vlasti .Iskreno se nadam da sam u pravu i da se ljudi bude iz letargije i uspavanosti.

39 1

Alem

Njemu je problem što se bliži vrijeme izbornih mitinga po gradovima.Zamislite samo zvižduka ako napravi predizborni u Banjaluci.Bogami će ga ovaj momak koštati vlasti.

26 5

Kakir

Ovaj bi zatvorio sve ljude koji protestuju. Doduše i onako smo svi u nekoj vrsti zatvora sa ovim facama na vlasti.

32 2

avnoj

Svi vi zagovarate anarhiju. Uzimaze sebi za pravo i da policiju razoružavate, a gdje je anarhija tu nema države. Kontam ja da ovo pišu bošnjaci, pa što vi u sarajevu ne napravite anarhiju, vama dobro ? Da je vaša mati ili dijete u kolima hitne pomoči i da ima onaj zlatni sat vremena od preživljenog infarkta, ne znam kako bi onda reagovali na obustave saobračaja. Ko skupo im gorivo a došli protestovati u ferariju,audijima i mečkama. Na srecu,sve ima snimljno, pa i sam vođa protesta iz opozicije. U ovoj zemlji ama baš sve je politika.

10 13

Ciceron

Eeee di si muflone.

13 3

Ciceron

Ne smije popusit ce.

5 3

Kuku

To su šverceri i kriminalci. Sve ih pohapsiti treba. Nek pljackaju legalno kao vkast.

15 5

FRKA 5

Izadji pred protestante da te malo izvižde, mnogo si se zajapurio

63 5

Dragas

Da gospodine predsjedniče to su huligani. No naš problem je što je huliganstvo uzelo maha, što bi današnja mladež kazala, postalo je in. Nećere mi valda kazati da je gospodin Borenović manje huligan od ovih kad kaže da kreće u veličanstvenu pobjedu i obećava plate i penzije kao na Zapadu. Bojim se da smo blizu dana kad će huligani biti daleko brojniji od drugih a u jednom selu gdje su svi ludi i samo par njih pametnih po principu jedan čovjek jedan glas rezultat je da su svi pametni samo ovih par je ludo.

42 5

Kosovarj

Veceg huligana na ovim prostorima nema od Dodika. Raja ga je ipak istjerala na cistac pa je oddmah Cvijanovicki naredio da snizi cijena beenzina. Tako ve ga raja na ulici i dkinuti sa vlasti i protjerati kod njegovog ljubljenog Vucka u Beograd

55 7

Miki Vrbas

hoće li veliki vožd primiti?

13 2

Edi

Čoče vidi ti poštenjaka i jedinog u BiH koji hoće po zakonu

59 4

surla

oni su tvoji glasaci kojima samo uzimas godinama..sad uzivaj

44 7

Nikola

Svi smo mi Hulugani koji smo dali glas za SNSD.

54 7

Normalan

... Od organa drzave. Kaze Dodik, koje drzave dodo jesi li to napokon skontao da je BH drzava ili i dalje entitet nazivas drzavom.

57 7

perica

Zna Predsednik Dodik dobro sta govori a ti "kontaj" na sta misli !

5 15

* Sva polja su obavezna