Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Riko

Kako oni mogu koristiti brand "Sarajevski cevapi"?

2 0

Kocarin

Lazes

0 0

Zmaj

Ma najbolje domace!!!

1 1

Sarajka123456

Ovo treba drzava BiH da smo uredjena da reaguje... Cuj Sarajevski cevapi a nikakve veze sa Sarajevom nema. Samo se pitam da se u Bosni desilo nesto ovako pod nazivom,"Hrvatski" ili "Srbijanski" sta bi bilo!!!! Boze me sacuvaj kakvu glupost jos necemo cuti. Svasta!

20 7

Husein Barucic

Ako stavi naziv “Sarajevski “ to je ono nešto zvučno a niđe veze sa pravim “Sarajevskim ćevapima” osim naziv. {neko se toga dosjetio}. Ali. Imamo ćevape i mi u “Tuzli” a ja sam 12 km od Tuzle.Hocu da kazem iako nisu brendirani ni u Sarajevu niti u Tuzli a razlikuju se jako a neko voli Sarajevske a neko opet Tuzlanske.Razlika je kod ovih što se kod nas od skuhanih kosti pravi poliv i meksa je lepina i za one sa lošim zubima su ugodniji za jesti.Ja licno volim oboje i Sarajevske i Tuzlanske.Kad su mesara iz Visokog (a oni su baš baš skoro svi poznati mesari) pitali za sastav cevapa da kaze formulu a on rekao prvo da me častiš pa ću ti reći. I tako casti ga taj... i sad de reci.... pa mesar kaze: “IMA TRI GLAVNA SASTOJKA BEZ KOJIH ĆEVAPI NEMOGU BITI “PRAVI ĆEVAPI” (ma kako ih zvao) a to su 1-meso zatim 2-meso i opet 3-meso. Šta se hoće reći? Pa to da nemože biti PITA OD PO’ JAJETA! NITI ĆEVAPI ĆEVAPIMA OD SAMLJEVENIH CREVKI ILI BUBREGA ILI STA JS ZNAM A POGOTOVO TO “NEŠTA” zalediti pa odlediti....pozzzzzz ljudima dobre volje!

13 2

Cevap

Hrvatsko meso,Hrvatska kompanija,Hrvatski proizvod,Hrvatska nemar o higijeni i sad im krivo ime Sarajevski cevap???a nista od toga nije Sarajevsko i sto se petljate tamo gdje vam nije mjesto jer po svemu sudeci to je fasirani smotuljak koji lici na cevap a ne CEVAP jos Sarajevski.Trebalo bi vas tiziti za kradju identiteta.Halo Bosanci hocete li reagirati na ove provokacije ili ne?LP

18 6

Bosna Ponosna

Sarajevski ćevapi proizvedeni u Dalmaciji! Možda to jesu ćevapi, ali sigurno nisu sarajevski.

17 3

Dr. Prof. Mr. Akademik DŽINHO LAŠDUD

to je jedino što postoji u 23 % ... Početak i kraj života , ćevap !!!! Komedija od naroda 😛

9 28

Alem

Sarajevski ćevap NIJE zaštićen brend.To nam Hrvatska nije kriva već mi sami....

16 7

Brate mili

Jeste neki nadrndani svi i mrzite. Proizvod se zove sarajevski ćevap i povlači se, jer je neispravan za upotrebu. Nisam vidio da je problem pizzu u Bosni nazvati Napoletana, Vezuvio ili Pizza Toscana. A na kraju teba da vam imponuje što se u Hrvatskoj koristi ime sarajevski ćevap ime jer su banjalučki i travnički bolji 3 X.

25 23

Bosniacum

i ja sam da se sarajevski cevapi zovu tuđmanovi cevapi ako cemo ih zabraniti i povuci iz prodaje.

9 5

Hm

Sad mi nije jasno Sarajevski il Kastelski cevapi?

22 7

Ciceron

da kastelski je samo da ime uzimaju sarajevki da napakoste

6 4

Juni Kisoviti

Cuj Sarajevski cevapi a proizvedeni tj napravljeni u Kastelima. Svasta ces da cujes od Hrvata valjda povlace cevape napravljene u Kastelima, a ne Sarajevske nemojte nas sramotiti.

38 10

Bosniacum

to i hoce u sezoni.

5 2

Draga 1d

Kakve veze ovi smrznuti,cevapi imaju s Sarajevom???????????????

37 6

Opaa

Nisu to cevapi ni blizu Sarajevskim. Imitacija totalna. Zar neko misli da je to tako lako napravti. Sarajevski cevapi.....svasta.

33 6

Mak

pa zato ih i povlače što neznaju napraviti pravi sarajevski ćevap

16 4

Pan

Zar ima Sarajevo i u Hrvatskoj?

44 9

Edi

poturaju se

13 6

Kocarin

jel cevap ili pivo? sarajevsko

0 0

* Sva polja su obavezna