Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Za Kamenka

Kamenko ti si isti kao oni sto pobise ove nevine ljude, tako se legtimises, g

1 0

Jelena

Cedomir Jovanovic, predsednik je partije za koju glasaju samo on i njegova supruga. Naime, na biračkom mestu br.1 na Novom Beogradu, na poslednjim izborima LDP je imao svega dva glasa, što je bio vrhunski blam za ovog čoveka koji je zahvaljujući svojim pozicijama u vladi Zorana Đinđića sebi omogućio lagodan život za buduće tri generacije Jovanovića. S'toga, dragi Bošnjaci, trebalo bi narod da se zagrli i pomiri, a ne da u naše ime govore političari, kriminalci, lopovi... Upravo su oni krivi za sve što ovaj dan simbolizuje :(

8 11

Bosniacum

bona više si ti rekla o sebo nego o njemu. On je normalan, castan i pametan pa je shvatio sustinu za razliku od tebe koja niti si normalna ni časna ni poštena osoba i nikad nećeš shvagiti šta znači ubiti 8.500 ljudi za tri dana. To istorija nije zabiljezila . a gdje si ti sa,svojom pameću i moralom tu.

12 2

Komunista

Slava svim nevinim žrtvama,ali ti Čedo si totalno nebitan lik.

6 13

Bosniacum

jako bitan lik za 10-20 godina cete se kačiti za čedu i njegov moralni lik i djelo kao sto se sada kačite za lik i djelo mladog Aleksića.

7 2

Za

, bitan je Ceda, bitan itekako.

2 1

Gradjanin

"Dok ne budemo imali snagu da pobedimo činjenicu da još uvek zlo potiskuje dobro i laž istinu, nišani ovde će mnogo više činiti za mir i za budućnost nego mi živi", poručio je Jovanović.

13 5

Kamenko

Sta li je gospodin C.mislio reci.Kakva je to dialektika da zrtve grade mir???

7 10

* Sva polja su obavezna