Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Exit

Kad Bakir ovako nesto kaze, i prica o nekoj prodaji i izdaji i nekoga osudjuje, a svi znaju da je upravo njegov otac to uradio Srebrenici...to vrijedja i ono malo inteligencije koju jos nisu isprali! On i slicni njemu na ostale 2 strane.

26 37

No Name

Moj Inizko ti si isti kao Dodik i ovi korumpirani politicari, sta si uradio pozitivno u BIH za svo ovo vrijeme??? Jedno veliko nista jer si placen od ekipe iz RS da cutis na Dodikove izjave i referendume. Da si kojim slucajem kao Pedi Ezdaun ne bi bilo ni Dodika . Toliko o tebi i tvom licemjerstvu.

30 8

Glas savjesti

Nije politički govor, nego glas savjesti. Kakav treba biti um, pa ne priznati zločine i genocid. Dosta srpskih osuđenika u Hagu su prihvatili krivicu i sami priznali šta su uradili. Dva krvnika i ne mogu to priznati, ne može im pogana duša, a i Bog takvim ljudima ne oprašta. Jer će doći na pravi SUD. A svi koji podržavaju takve zlikovce, samo mogu biti saučesnici, a to je daleko od pravoslavlja za koje se pozivaju. Živimo u miru, jedni druge poštujmo, a zločince nikada ako sebi želimo dobro i djeci...

36 10

Jova

Bakire baš si naivan.Pa Incko pušta da se dešavaju stvari ka otcepljenju Srpske.Ako nešto i kaže reda radi.....poduzeti ništa neće.Sve ide svojim tokom a Incko i M.Zajednica guraju procese kako je dogovoreno.RS je kompenzacija za Kosovo i tu nema druge.

12 33

Hj

incko to moze i javno podrzati, no ne pije vode.

1 0

Kakir

Da sam ja na tvom mjestu Bakire, ne bih nikada potpisao kredit MMF-a Miloradu u kafani. Ne bih sve dok ne prizna genocid i dok ne prizna bosanski jezik kao jedan od tri zvanična jezika u BiH. To upravo ti i samo ti možeš. Ali ti mu, naprotiv, omogućavaš da dolazi do novaca iz novih kredita i preljevanjem prihoda iz Federacije i tako mu omogućavaš da radi to što radi.

68 8

Bosniacum

Ovo je prvi put da bakir kaze pravu stvar, na pravom mjestu, pred inckom i svijetom, u pravo vrijeme.

43 12

Mz

Dosta te Bakire sve si to do sada sto puta rekao ali nista uradio

28 31

struja

Ogi moze a ja ,struja,ne mogu komentarist?Bravo cenzura!znaci vi za ono mir mir niko nije kriv,bravo za naj TV.

9 3

Grof

Gdje mu je taj studentski dom, na Palama? To je, prvo, izrazita disproporcija izmedju znacaja koji taj "junak" ima u jednom narodu i cinjenice da po njemu ime nosi samo jedan studentski dom u nadaleko cuvenom univerzitetskom centru. A drugo, u trenutku kad se studenti "obrazuju" na Sokocu i Palama, i kad prof. dr Nermin Padez s Instituta u Cajnicu nije fikcija, nego stvarni lik, onda je sasvim na mjestu da jedan studentski dom, u tom poznatom studentskom gradu, nosi ime takvog covjeka. Pripadaju jedno drugom. Ne treba mijenjati, niposto.

17 5

Optimista

Danas je Bosanski srbin u civilizovanom svjetu sa pravom sinonim zločinca i svih mogućih negativnih epiteta,- mada nisu svi činili zločin,ali ga velika većina podržaje i brani i dan danas. Ako to srbi u BiH smatraju svojim ponosom i svojim nacionalnim interesom....bujrum...furajte taj film. Ovdje će biti još svašta...i sada se svi pripremamo za to,što je žalosno zbog generacija koje su rođene poslije 1990...BiH treba da ratuje i sa srbijom i sa hrvatskom,da im uzmemo po milion stanovnika,pametnih,čestitih,visoko obrazovanih,da nam i Banja Luka,i Bjeljina,i Livno i Mostar...imaju po milion stanovnika,da budemo raj na zemlji....na to treba energiju trošiti a ne zločince herojima praviti...

13 6

Grof

@Optimista Bosanski se Srbin tebi izvinjaje sto tvoje civilizovane stavove ne podrzaje. Uzas je moja furka. Selam.

1 1

Lucija

Neka si mu rekao.Bravo.

22 12

BB

nadajmo se nekim mladim ljudima da dodzu na vlast i da promijene mnogo toga da bi ovaj narod u BIH zivio i sretan bio bar u nekoj normali

24 1

struja

LJudski ,prije svega,bravo Bake.I jos uvjek postoji genocidni entitet.Ukinuti entitete,distrikte,kantone,ogromnu administraciju .

37 9

Ma

tako je najispravnije,treba kazniti zločince ....nikad nije kasno za pravdu.

17 4

Ogi

Pa zar niste rekli da nece biti politickih govora?

45 16

memo

nije ovo politički govor nego istina koja je svima poznata i na koju treba da se reaguje, jadan je narod koji se ponosi zločinima i zločincima!

26 7

Sajo

@Ogi genocid nikad nije bio politika,nemjesaj kruske i jabuke!

9 4

* Sva polja su obavezna