Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gradjanin

Lik nije definitivno dobro.Dovoljno je pogledati profil,slike i komentare koje objavljuje na Twitteru...

1 2

Za Grofa

Grof bogati, koliko si ispita polozio kad tako pametujes, znam te dobro, koliko si fakulteta promijenio, cuti i ne javljaj se.

6 1

Bosna

@Grof pročitajte roman “Deobe”

5 2

Lala

Uvijek ovakvi brzi i nepromisljeni iskazi dolaze u trenutku kada se pojavljuje zelja za osvetom jedne kukavice i necovijeka koji nema sam snage da pocini zlo nego huska svoje simpatizere da oni to urade za njega.To su sadisti koji nemaju dusu ni vijeru u Boga.

14 2

Za Ma Tako je

Samo se ti uzdaj u Rusiju, ona ce vas braniti ko cigo babu. Kad vas je NATO zgazio nije mrdnula prstom, a tek Kosovo-- pitajte se koliko vam je pomogla. U Ruse se mozete pouzdati ko u vrbov klin i da znate da niste u njihovoj zoni interesovanja. Rusi su vasa vjecita zabluda.

15 2

Kremenko

Ne laprdaj. Nemate za kifle.

3 3

Dinaobl

Ma Tako Je.pravda je spora "ali dostizna"svi ce odgovarati za svoja prljava djela!

9 1

Dinaobl

M Tako Je .ti se ne brini doce sve na svoje .

3 1

Mirza

"Ma tako je" da te pitam sta ima bolje???

12 0

Cole

Nemam rijeci da kažem sta mislim o ovom (ne)čovjeku.Sramota!

39 6

Lingvista

Nigdje,uvijek,njezni,sljedecu. Pa Vasic pise bosanskim jezikom, obiljezje srpskog jezika je ekavica, a sad o ovom sta pise. Gore je komentarisati bolesne stavove covjeka koji zna da laze ali najgore je sam sebe. Pa zato bez komentara ,a vidis Vadicu da bosanski jezik nije tezak iako je srpski jezik izuzetno bogat sa dosta primjesa drugih jezika, najvise turcizama, vise nego bosanski a ti opet volis zavicajni bosanski. Aferim.

27 4

Crna Gora

Ko kaže? 49% nas iz CG se izjašnjavamo kao Srbi pa pišemo ijekavicu. Šta je tu problem? To ne zavisi od nacionalnosti, već od zemlje u kojoj si rođen.

0 0

Bosna

Dobrica Ćosić, književnik, član SANU, bivši predsjednik države, „otac srpske nacije“, napisao je sljedeće: “Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“Laž je srpski državni interes.“ Laž je u samom biću Srbina“. U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.“ Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž…“

59 8

Ma Tako Je

eto kad ti kažeš... A šta kaže babo izetbegovic alija? Amaneti, turci, itd...

8 31

Grof

Nacitan si, vidim, znas ko je bio Dobrica Cosic, prosuo si i posteno obiljezio citate, nema tu govora, pa reko' da te priupitam, posto ja, priznajem, ne znam: GDJE tacno sve to pise i KO tacno to kaze? Samo me nemoj sad razocarati i reci da je tvoja ocevidna nacitanost u stvari jedna obicna izguglanost. I neces mi, valjda, jos i ovo priznati: da ne razlikujes slona od magarca, pisca od knjizevnog junaka i roman od stvarnosti. Hoces? Tako sam i mislio.

9 13

Roki

@Bosna procitaj ti mešu selimovica pa onda pisi

4 7

Lingvista

Na RTS emisija mislim da je raspad Jugoslavije

2 2

?

Znas li u kom je to on kontekstu rekao?

1 0

Almir

Dali je itko očekivao reakciju iz entiteta RS.., kad je nastao na masovnim grobnicama od Prijedora do Foče..

37 6

Most@r

Rajko, ti si obican miš....treba te dobro izdegenecit

50 4

Zgembo

Uvijek sam mislio da nama na Balkanu treba Betmen. On bi majmune, primitivce, uhljupe, smradove, bahate gnjide, dokazane miševe, čekao iza coska i jednostavno razbio od zemlju. Nakon toga neće mu pasti vise na pamet da otvori usta. Odgovarajuća vaspitna mjera je mnogim potrebna. Sankcija u vidu zatvora. Ako toga nema, onda nam ostaje samo Betmen.

44 5

Romi

Zar ne vidiš da Boga ima sada pravite genocid nad samim sobom pogledaj kakav vam je natalitet,od vode i zraka neradnici nemogu dugo izdrzat

32 4

Istina

Zbog ovakvih,ja bih rado uveo smrtnu kaznu kao primjer za sve neljude i otpad... A svi koji podržavaju takve zlikovce, samo mogu biti saučesnici. SMRT FASIZMU

48 7

123

To je trebalo uvesti 1944 umesto amnestije za sve one koji su saradjivali sa fasistima na teritoriji NDH, onda ovih problema danas ne bi ni imali.

11 5

Djikan

Zašto lajkujete ovom 123 komentar??? Znate li vi šta je on sada nama rekao? Ima li iko pismen ovde da shvati kolika je ovo uvreda za bošnjake i to baš na današnji dan? Redakcijo zašto ste pustili ovakav komentar? A ti lingvista se nalupa kao Maksum po divoziji!

5 3

Bruce Lee

samo da podsjetim ........nema vise JNA

50 8

Ma Tako Je

al ima bolje... Ne brini se ti...

9 38

* Sva polja su obavezna