Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ja ti kazem

Suplja vam je to oni su instalirani na sve bitne funkcije, kasnite dvadest hofina, ali izgleda lijepa sarena laza. Zvaka koju ce mnogi progutat

1 0

Da, takođe!

Pa usvojite prvo zakon o oporezivanju kladionica i da PDV obavezno bude mnogo veći nego na lijekove, dječiju hranu i opremu za novorođenčad.

1 0

Realno

Pod hitno predlozit i usvojit ovaj zakon a onda retroaktivno poceti sa njegovom primjenom. Hoce zatvori postat pretijesni.

2 0

Keva

Prvo vas sve treba otpustiti i pohapsiti,pa onda donjeti zakon. Svi ste vi isti samo se familijarno zaposljavate i zato nema Sex skandala u parlamentima i vlasti,sve rod i familija,a da nije tako.povecao bi nam se natalitet.

5 1

Baya Dudukalo Od Lakta

ispada kao mjesto dobro, a ono isti čovjek predlaže što obećava ambasadora ko mjesto ako to i to uradiš.

3 1

Zlatan

Posto ste uhljebili svu rodbinu i clanove SBB-a sada hocete da uvedete ovaj zakon....

3 0

Lala

Podhitno usvojiti taj Zakon, ali ti koji bi ga usvojili su isto mozda posao dobili preko lijepog tijela ili preko poznanstva i Familije.Nasi Politicari nevole u Evropu a kamoli Evropske zakone i usvajanja.To bi bilo protiv njihove volje, jer su se prodali,nametnuli ili ulizali sadasnjem Sistemu u BiH. Zalosno ali stvarno za Drzavu kao sto je Bosna i Hercegovina.

5 0

Pseudonim

Stvarno pred izbore se mogu čuti svakakve gluposti. Pa prva stvar nakon usvajanja ovog zakona neko koje uskraćen da aplicira na oglašenu poziciju podnijeće tužbu za diskriminaciju i zakon će biti proglašen diskriminatornim a njegove odredbe ukinute. Ja države i pravnika.

3 1

* Sva polja su obavezna