Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Asmir

Kakav covic on radi protiv bosne i hercegovine a stiti interes hrvatske druge drzave to je druga drzava za njega jer u njoj ne zivi a rodjen je i zivi i radi u BIH.navodim primjer peljeski most itd.

20 1

Liberal

Muha ne mrzim ja nikog. Licemjeri su izabrali Komsića kao hrvatskog člana. Ako je dobar sto ga niste izabrali kao bosnjačkog?

5 27

Ovi drugi su krivi

Pa nije se kandidovao kao bošnjak.

25 0

bella

Liberal Komšić je Hrvat po nacionalnosti o čemu Vi gospodo pričate tražili ste konstitutivnost dobili ste. Da je Čović bio umjeren i da se nije slizao sa Dodoom sigurno bi prošao. Da štiti interese BiH a ne Hrvatske takođe bi prošao. Da štit interese građana a ne kladionica takođe bi prošao. Treba li još pamentnom dosta.

26 0

K

A da se kandidivao kao Bosnjacki clan predsjdnistva, opet bih glasao za njega. Covjek nije opterecen nacionalizmon i zalaze se za drzavu u kojoj je rodjen, zivi i radi.

18 0

Max

Ma mogao se Komsic izjasniti i kao Srbin, jer majka mu je Srpkinja, ali onda se zna kako bi prosao na izborima, zar ne?

1 1

Jagoda

Legalno je da Srbi glasaju za Čovica!!!!!!!!!!

28 2

Masa ra

Nisu to uradili bosnjci nugo glasaci koji hoce promjenu i malo slobode od naziolizma ....

32 8

Liberal

Gospodine Pernar, Da Vi znate sta Vama misle oni kojima ste čestitali, ne biste to ni u ludilu učinili.

24 63

Muha

nemoj svojom logikom davati sugestiju pernaru, jer ti ustvari mrzis pa mislis svi to rade. Ne, postene ljude postujemo uvinek.

39 8

Tvrdi ERO

Pernare, necu te nazvat gospodinom. Zar je toliki problem sto hercegovci glasaju u Hrvatskoj ako imaju Hrvatsku osobnu iskaznicu a naravno da imaju HRVATDKO DRZAVLJANSTVO i biraju odnosno glasaju za predsjednistvo RH. Tim glasanjem ne biraju odnosno ne namecu u ovom slucaju primjera radi Srbima nekog njima nezeljenog ili nekom drugom narodu. Ali dobro, nemoj mislit da ce te ti i komsic ( namjerno malim slovom) Hrvatima u BiH ozeti Hrvatsko drzavljanstvo ne nadajte se. Lako je bit Hrvat u Hrvatskoj , skidamo kapu HRVATIMA U USKOPLJU, BUGOJNU, FOJNICI . . .

23 50

max_90

Ako želiš imati pravo glasa i u Hrvatskoj i u BiH, plati porez i jednoj i drugoj državi.

36 8

kontaš

vidiš ja sam muslimanka sa domovnicom i lično apsurd mi je što imam mogućnost glasati i odlučivati o subdini Hrvata a da pri tom ne živim u RH.Ustav je takav da smo imali mogućnost glasati za Komšića ,lično nisam mu dala glas . Čović je dobio kaznu jer je uporno radio protiv BiH .

36 9

Ba'a

Željkooooo

40 14

Realno

Da je crni cigan (rom)ako valja i ako radi kako treba sto da ne dosta vise suplji prica ugrozeni ovi ugrozeni oni

111 14

Mirza

Bravo Pernar

96 21

Onkel Sam

Samo gradjanssko uredjenje može spasiti Bosnu od ovih zlih komšija

91 20

Zmago Bublica

Pernar je vrlo bitan faktor u Hrvatskoj politici !!! Uvijek ga iznesu ko fosnu iz Sabora .

39 76

SCHENKER

Eto neka si ti bitan.

29 4

Neko1

neka si ti pametan.

14 3

DK

Dragi gosp.Pernaru, a zašto je nemoralno glasati za čovjeka koji je građanin BiH i koji dokazano više voli svoju domovinu od Hrvatske? Pa kad ćete više shvatiti da želimo građansku BiH. Željko Komšić je najlegitimniji predsjednik BiH jer su ga birali građani koji su pripadnici oba, pa čak i tri naroda, dok su ostale birali samo pripadnici jednog naroda. Da se sutra pojavi Srbin koji iskreno voli BiH i brani njene interese i interese svih Bosanaca, Bošnjaci bi za njega glasali. Prema tome, ovdje se ne radi ni o kakvom preglasavanju, kako to predstavljaju HDZeovci.

105 27

SigurnoneVaš

Vrlo inteligentna konstatacija...Lijepo izaberete "građansku" SDA pa onda i Hrvatima " građanski" DF a da možete, Srbima biste izabrali "građanski" SDP...Baš lijepo,onako po ustavu i zakonu i nadasve moralno....nema šta!

18 15

Damir

To je velicina: kad gradjani bilo da su Hrvati, Srbi ili Bosnjaci glasaju za jednog Hrvata. Sjecam se Bogicevica, svi su glasali za njega, a to je bilo najmoralnije.

89 15

Дејан

друже ти си још у 90 тим, а у међувремену се поцјепала реблика БиХ, на више ентитета. Е то ти је дао тај господин.

12 42

damir

Drug @Дејан ... nije to tako bilo. ;)

15 4

Fakat

Dejane, nije se BiH pocijepala. Ta zemlja postoji i međunarodno je priznata, imaš pasoš te zemlje i sve dokumente koji su ti potrebni, LK, vozačka... To što ti pričaš to su neostvareni snovi fašističkih politika 90-tih koji su odavno pomrli. Bosna i Hercegovina će sad za par dana igrati međunarodne utakmice za kvalifikacije za EP u fudbalu. Ja kako znam nema tu otcjepina od te države, tzv. Entiteta ili pravom riječju nazvanih kantona. Ne takmiče se. Nigdje u svijetu ne igraju međunarodne utakmice kantoni protiv međunarodno priznatih država. Pa kada se probudiš ne zaboravi se umiti prije nego ostaviš komentar. Ono što si sanjao nije stvarnost.

39 8

Ero

Dobar dan ljudino.

56 25

Admin

Alah te nagradio

58 36

* Sva polja su obavezna