Komentari

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Krajišnik

PDA, Narod i pravda, A-SDA i Nezavisni blok: Jedan skup otpadnika istjeranih iz Stranke demokratske akcije (SDA)

8 8

Nedzad

@Krajišnik Za Gosp Sepica znamo da je iz Krajine!! A vi doticni gospidine? Otkale si ti?

1 2

Ale

Ugljebu jedan a nisi sam od svih samo ti korist imaš kaži koliko si državu i lično narod kostao.Samo radi tvoje osobne koristi blatis one koji su ti dali sve opet nisi jedini.eto sastali ste se bili ste na vlasti.sta si uradio za ovaj narod .nula ništa osim zbog tvog neznanja što si otjeran i opet nisi sam .e nemojte nas vi Sepicu više pameti učiti. sad svi znamo kako ide taj vaš fol uhljebasa pa naredne izbore očekujemo barem 100 još takvihuhljebaskih stranaka.

6 6

Pravda

Da nije stekao onoliku imovinu možda bi mu neko i povjerovao.....

17 5

Senad

Osvoji 5 posto glasova i umjesto da se pokrije usima, ONO bi da pravi vlast.

12 4

Stršljen

Moj Šepiću,ako si sposoban onda odmah formiran sebi stranku,program,bla,bla a ako nisi kao što nisi ideš odmah u vrh SDA pa se promovišeš preko njih i onda malo prije izbora napustiš ih jer si mislio da će potonuti(eh da je. Bog dao) i onda pljuješ po njima isto je uradio i Konaković.Pravo da ti kažem nabijem na k. i tebe i tvoju šuplju priču jer vi tražite samo sebi hljeba a ovce i dalje bleje.

11 4

Ovi drugi su krivi

Vidim po komentarima neki se unervozili.

6 4

Sreten

Samo napred Šepiću, tako treba.

13 10

Tk

Gospodina Sepicu ove cetiri stranke sto si nabrojao ne mogu nikako formirati vlast u TK,jer osim PDA nema ih u buducem sazivu Skupstine TK.PDA kao treca politicka partija po broju mandata u Skupstini da bi formirala vlast na TK i tako izbacila SDA iz izvrsne vlasti,treba privoliti SDP da zajedno formiraju vlast uz eventualno jos SBB.E sad se postavlja pitanje hoce li SDP pristati na zagrljaj sa PDA,sto ce reci clanstvo SDP na referendumu?Izvjesnija je koalicija dvije partije SDP i SDA.

8 7

???

E,vidi komentara kada je Bošnjak u pitanju a protiv SDA. Pa što tako ne pišete za Komšića ?? Ovako se samo ptvrđuje da Bošnjačka elita nije za građansku državu u svojim redovima nego to treniraju kod Hrvata. A moj Šepiću,vjeruj da ima stvarno toliko nevažečih lističa,jer su ovi nacionalisti sredili školstvo da iz škole izlaze sami glupaci sa diplomama.Kad dodaš penzionere koji neznaju glasati i one koji upisuju svašta na listić, prosjek je čak i dobar nevažečih lističa. Ivanić i Govedarica se isto bune,a ko im je kriv kad su njihovi glasači upisivali na listiće Pravda za Davida, valda im nisu dobro objasnili da trebaju glasati za njih 😁

9 6

Idu Dani

Sepicu tebi je Izetbegovic sve dao niko i nista si bio a i sada si samo sto si se ti.umislio. Kad vas je obrazovao dao vam sve onda zabijate noz u ledza. Covjece vi ste svi zlo ovom narodu i dok je vas nikad nece biti dobro. Imamo mi toliko skolovane omladine,doktora,magistara i koga sve jos ali od vas preletaca iz stranke u stranku,i takvih kao ti na mogu da nesto.ucine i postignu jer ste im vi mjesta zauzeli.

11 11

Miro

Imate, ali sa Internacionalnog univerziteta Travnik, to su oni što im je komplikovan glasački listić.

2 1

...

U debati na N1 postavljeno pitanje "Kakvo je vaso imovinsko stanje?" - Jergalgic: "Iznad prosjeka" - Hadzikadic: "Iznad prosjeka" - Sepic: "Prosjeco" Od 2012 prima platu iznad 4300 KM + 1500 KM dodataka. Dva stana u Sarajevu, Centar 74 m2, Stari Grad 112 m2. Zemljiste u Hresi 973 m2 i tako dalje. Zato nikada neces dobiti glas od mene :)

25 7

le le

A tek da vidiš imovinu Đaferovića, Šepić je mala maca.

6 1

Džemo

Ma ti si obicni uhljeb i demagog.Pa koliko si glasova dobio i gdje te neko zeli.

22 9

rile

ti ces nesto uraditi.samo te fotelj interesuje.

20 6

* Sva polja su obavezna