Senad Softić, Dominik Raškaj i Amra Omeragić u Novom danu

Vijesti 10. mar 202215:50 0 komentara
N1

Uživo smo ovoga jutra na poljsko-ukrajinskoj granici odakle izvještava kolegica Adisa Imamović, uživo i na rumunsko-ukrajinskoj granici odakle izvještava Petar Gajić. Uživo smo i u Ukrajini, Ana Mlinarić izvještava iz Lavova.

Kakva je trenutno monetarna sigurnost CB BiH; da li će rasti kamatne stope; rastu li depoziti; šta se dešava sa inflacijom. Gost Novog dana je Senad Softić, guverner Centralne banke Bosne i Hercegovine.

O jučerašnjim mirovnim pregovorima između Rusije i Ukrajine, diplomatskom forumu koji je zakazan za danas, ali i ostalim vijestima iz svijeta, uživo iz Antalije danas izvještava urednik vanjske politike na N1 Esmir Milavić.

Da li sa velikim brojem izbjeglica se može očekivati i novi broj onih koji traže posao, radne snage sa druge strane? Mnoge kompanije se gase, šta sa radnicima, da li će biti prinuđeni uraditi prekvalifikaciju u druga zanimanja kako bi mogli pronaći novi posao? Koji su oglasi za poslove najpopularniji u BiH? Gost Novog dana Dominik Raškaj – agent za zapošljavanje.

Kako postaviti životne ciljeve? Kakvu podršku i od koga očekivati u životu? Kako se nositi sa gubitkom, razvodom, izazovima roditeljstva? Šta učiniti kada osjećamo lično nezadovljstvo?

Profesionalna trenerica Amra Omeragić danas je naša gošća, sa odgovorima na ova pitanja.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!