Vukanović, Vehabović-Rudež, Škriljelj, Sijarić, Marković i Hadžić u Novom danu

Vijesti 13. jan 202220:04 0 komentara
N1

U izdanju emisije "Novi dan" u petak očekuju vas brojne aktuelne i zanimljive teme i gosti:

O optužbama iz redova SNSD-a zbog činjenice da nije prisustvovao obilježavanju 9. januara u Banjaluci, kritikama koje je uputio na račun DNS-a, odnosima u opoziciji u RS, ponudi da postane član SDS-a – za “Novi dan” govori poslanik u NSRS Nebojša Vukanović.

Atmosfera straha i napetosti ponovo vlada bosanskohercegovačkim prostorom, a PTSP kod mnogih građana – pojačan zbog neprekidnih tenzija. Kako u vremenu u kom živimo sačuvati mentalno zdravlje, pitamo psihoterapeutkinju Nerminu Vehabović Rudež.

Pokrenuta je inicijativa da Zemaljski muzej Bosne i Hercegovine bude proglašen naučno-nastavnom bazom UNSA. O mogućnosti spajanja dvije najvažnije naučno-istraživačke institucije u BiH, za “Novi dan” govore rektor Univerziteta Rifat Škrijelj i direktor Zemaljskog muzeja Mirsad Sijarić.

O pandemiji u Njemačkoj ali i o politici u BiH kroz vizuru Njemačkih medija i javnosti, razgovaramo sa novinarom RTV DW Mehmedom Smajićem.

Rukometna reprezentacija večeras, drugi put u svojoj istoriji, nastupa na Evropskom rukometnom prvenstvu koje traje od 13. do 30. januara u Mađarskoj i Slovačkoj. Bivši selektor rukometne reprezentacije BiH, Dragan Marković, biće naš gost, a uživo iz Bratislave javiće se Adis Hadžić, novinar Nove BH.

Sa vama će biti Ivana Erić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!