Božo Ljubić, Dušan Janjić, Tanja Topić i Milovan Jovanović u Danu uživo

Vijesti 02. okt 202310:02 0 komentara

Ne propustite još jedno izdanje emisije Dan uživo, od 16 do 18.30h. Danas gledajte:

Jesu li tehničke izmjene Izbornog zakona dobile prednost ispred legitimnog predstavljanja? Zašto su usporeni pregovori o ovom zakonu? Kako odgovara na signale iz NiP-a da etničkih principa Izbornog zakona neće biti? Postoji li koncenzus o smjeni aktualnog saziva Centralne izborne komisije BiH? Koja je uloga Hrvatskog narodnog sabora, i imaju odluke ovog tijela ikakvog učinka? Sve ovo još toga pitamo Božu Ljubića, predsjednika Glavnog vijeća HNS-a.

Kriza na Kosovu stalno se iznova podgrijava. Je li u nepovrat narušen odnos Beograda i Prištine nakon napada u Banjskoj? Koja je uloga Srbije i Vučića u ovom događaju? Kako će sve to utjecati na daljnji status pregovara o normalizaciji odnosa? Za Dan uživo govori Dušan Janjić, iz Centra za etničke odnose.

Društveno-političku zbilju analiziramo sa Tanjom Topić.

Robert Fico, koji je pobijedio na parlamentarnim izborima u Slovačkoj u subotu pozivajući se na antizapadno i prorusko raspoloženje, mogao bi po četvrti put predvoditi naciju Europske unije. Je li Unija dobila još jednog kočničara europskih odluka i prijetalje Milorada Dodika? Analiziramo s novinarom Milovanom Jovanovićem.

Vaš je domaćin danas, Boris Brezo.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!