Šta će se dogoditi ako vozite automobil sa podignutom ručnom (VIDEO)

Auto 17. sep 202007:44 > 07:52
Podijeli:
Izvor: Snapshot / YouTube

Iz Garage 54 dosjetili su se novog ekstremnog testa - ovog puta su odlučili dobiti odgovor na pitanje koji su si mnogi postavili, ali nisu nikada pokušali to i učiniti.

Kako prenose Automobili.hr, ekipa iz Garage 54 mnoge poduhvate postavljaju na svoj YouTube kanal, a ovaj put su se upitali šta bi se dogodilo ako vozite automobil s podignutom ručnom kočnicom, tj. aktivnom parkirnom kočnicom?

Ako ste ikad zaboravili prije kretanja spustiti ručnu kočnicu onda vrlo dobro znate kako to otprilike izgleda, no kada bi sve to jednostavno odlučili ignorisati i nastavili s vožnjom, znate li što bi se dogodilo?

Postoji više mogućih scenarija, jedan od izglednijih je da točak ipak provrti, a kočnice se od pregrijavanja rastale, a drugi je da kočnice do daljnjeg odrađuju svoju funkciju te tako blokirani točak nastavi strugati po podlozi sve dok ne pukne guma, pa potom i sama felga.

Iskreno ne znamo u kakvom to filmu vozač mora biti da uspije ignorisati sve te događaje, no ako postoji koji vozač imun na buku, trešnju i ostala “upozorenja” da se nešto čudno događa na autu, onda bi taj scenarij izgledao upravo ovako:

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad