Mostar zračnom linijom povezan s Ammanom

Biznis 18. jun 201811:43 > 11:47
Izvor: N1

Nakon trosatnog leta prvi zrakoplov na liniji Amman (Jordan) – Mostar s 35 putnika sletio je u ponedjeljak u Zračnu luku Mostar.

Linija će prometovati do sredine listopada svakog ponedjeljka, s dolaskom u Mostar u 8:35 i polaskom iz Mostara u 9:20 sati.

Direktor Zračne luke Mostar Marin Raspudić kazao je kako je bilo dosta problema da bi se došlo do realizacije zračne linije između Ammana i Mostara, najviše iz sigurnosnih razloga, ali da su na kraju uvjeti ispunjeni te je Mostar povezan s još jednom destinacijom.

Direktor G-toura Međugorje Davor Ljubić kazao je kako je taj turistički operater Jordancima ponudio sedmodnevni aranžman, koji uključuje boravak od 4 dana u Sarajevu te 3 dana u Mostaru, kao i posjet najzanimljivijim odredištima u ta dva grada.

Ljubić je dodao kako u Jordanu živi oko 2000 žena iz BiH koje tamo imaju svoje obitelji, tako da oko 15.000 stanovnika te azijske zemlje gravitira prema Bosni i Hercegovini.

Cijena povratne karte na liniji Amman – Mostar je između 345 eura i 450 eura, a karte se mogu kupiti u mostarskoj Zračnoj luci.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.