Hyundai Auto BiH: Sedmica ludih cijena

Biznis 15. apr 201914:22 > 14:27
Podijeli:
Izvor: Hyundai

Proslavite dolazak proljeća sa nama u Hyundai salonima. Zabilježi datume: 20.04. – 27.04. 2019. godine.

– Uštedite do 11.000 KM sa PDV-om;

– Ograničen broj vozila i modela;

– Testirajte željeno vozilo.

Izvor : Hyundai Auto BiH

Iskoristite sedmicu “ludih” cijena u Hyundai salonima širom Bosne i Hercegovine, te ostvarite maskimalnu uštedu do 11.000 KM u zavisnosti od modela i opreme vozila. Broj vozila i modela u ovoj akciji je ograničen.

Hyundai Auto BH zajedno sa svojim ovlaštenim prodavcima u Bosni i Hercegovini obilježava dolazak proljeća sa zaista posebnim uslovima kupovine tokom narednih sedam dana. Najbrži mogu doći do svog željenog Hyundai vozila po posebnim uslovima. Posebno izdvajamo Tucson kao najtraženiji i najprodavaniji SUV treću godinu redom za kojim i nakon dolaska osvježenog modela raste interes. Osvježeni model Tucson možete imati za već od 35.990 KM sa PDV –om u zavisnosti od motora i opreme.

Izvor : Hyundai Auto BiH

Nisu samo cijene “lude” kada je osvježeni Tucson u pitanju, posebne cijene važe i na određeni broj drugih Hyundai modela i to osvježeni i20, i30 i novi Santa Fe.

Posjetite nas tokom ove posebne sedmice u Sarajevu, Mostaru, Banja Luci, Doboju i Brčkom. Iskoristite nevjerovatnu proljetnu ponudu. Zatražite ponudu ili testnu vožnju u linku pored – Ponuda .

Izvor : Hyundai Auto BiH

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad