Preuređeni sarajevski Konzum Importanne dočekao kupce u jedinstvenom ambijentu

Biznis 21. apr 202115:49 > 15:53
Izvor: Konzum

Konzum prodavnica u sarajevskom Importanne centru danas je ponovo otvorena za kupce nakon potpunog renoviranja koje je trajalo prethodnih mjeseci.

U novom modernom ambijentu na postojećih više od 1.000m² dodatno je proširen i prilagođen asortiman te su uvedeni novi odjeli što sada ovaj objekat čini posebno privlačnim za kupce. Kako bi se osigurala još kvalitetnija i brža usluga proširen je tim zaposlenika te će od sada svakodnevno na raspolaganju kupcima biti 10 dodatnih zaposlenika.

“Konzum Importanne je smješten na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Sarajevu i obzirom da je to jedan od većih i značajnijih objekata u našoj maloprodajnoj mreži, odlučili smo se za potpuno renoviranje. Od sada će Konzum Importanne imati dvije zone, impulsnu i zonu namijenjenu za veće kupovine, zatim obogaćene odjele vinoteke, svijeta piva, zero zonu bezalkoholnih pića, kafe, delikatese, bake off pekaru te druge novitete u pogledu asortimana. Vjerujemo da će kupci biti zadovoljni te da će im kupovina u ovom objektu biti potpuni užitak”,  izjavio je Stipan Škoro, direktor Sektora maloprodaje Konzuma.

Izvor: Konzum
Izvor: Konzum
Izvor: Konzum

Program otvorenja Konzuma Importanne odvijao se uz poštivanje epidemioloških mjera sa ograničenim brojem prisutnih gostiju, poslovnih partnera i dobavljača. Za prve kupce su pripremljeni pokloni, svaka 50. kupovina bila je besplatna. Započela je i velika nagradna igra koja će trajati do 21.05. a najsretnijih 50. učesnika imat će priliku osvojiti poklon vaučere u vrijednosti 100 KM za kupovinu u Konzumu.

Intenzivan plan renoviranja postojećih prodajnih objekata Konzum nastavlja realizovati i dalje, a uporedo realizuje otvorenje novih objekata. U narednoj sedmici Konzum će otvoriti novi prodajni objekat u Bihaću, a ubrzo potom i nove objekte u Zenici, Kiseljaku i Travniku.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad