U Tešnju pronađeno vozilo Benedija Đukanovića

Crna Hronika 01. jul. 202014:51 > 15:04
Podijeli:
Izvor: MUP RS

Na parkingu u Ulici Huseina Kapetana Gardaščevića u Tešnju pronađeno je vozilo Golf 7 bijele boje, registarskih oznaka O03-K-770, za kojim je bio na snazi raspis o traganju, a koje je koristio Benedi Đukanović, osumnjičeni za teško ubistvo Slaviše Krunića i drugih, rekla je Srni načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Republike Srpske Mirna Miljanović.

Miljanović je navela da su policijski službenici Policijske stanice Tešanj o pronalasku vozila 27. juna obavijestili pripadnike MUP-a Republike Srpske.

“Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Srpske obavijestili su postupajućeg tužioca Republičkog javnog tužilaštva, Posebno odjeljenje za suzbijanje organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminaliteta, koja je naložila da se nakon izvršenog uviđaja o pronalasku vozila od mjesno nadležne Policijske stanice, vozilo preda u nadležnost policijskih službenika ove uprave”, pojasnila je Miljanović.

VEZANE VIJESTI

Prema njenim riječima, isti dan uviđaj na mjestu pronalaska vozila izvršili su policijski službenici Policijske stanice Tešanj u prisustvu policijskog službenika Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Srpske.

“Nakon izvršenog uviđaja, navedeno vozilo prevezeno je u krug Policijske stanice Tešanj, koje su danas preuzeli policijski službenici Uprave. Vozilo će biti deponovano u depozit Policijske uprave Banjaluka, gdje će biti preduzete dalje mjere i radnje pod nadzorom postupajućeg Tužilaštva”, dodala je Miljanović.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad