Otac i četverogodišnje dijete u teškom stanju nakon nesreće kod Teslića

Crna Hronika 16. avg 202015:48 > 15:50
Podijeli:
Izvor: N1

Otac i njegova četvorogodišnja kćerka, koji su povrijeđeni u sudaru kod Teslića, životno su ugroženi, navode iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske. U istoj nesreći preminule su majka i 19-godišnja kćerka.

Iz UKC-a su saopštili da četrdesetpetogodišnji Z.L. i četvorogodišnja djevojčica imaju teške povrede glave i priključeni su na aparate za mehaničku ventilaciju.

Oboje su u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje i prema riječima dežurnih ljekara sve dalje prognoze su preuranjene.

VEZANE VIJESTI

U saopštenju napominju da su njih dvoje dovezeni u 2.30 prošle noći sanitetskim vozilom Službe hitne pomoći Doboj u Urgentni centar UKC-a u Banjaluku.

Otac i kćerka povrijeđeni su sinoć u sudaru u teslićkom naselju Buletić, dok su majka i druga starija kćerka poginule.

Tragedija se dogodila kada su se sudarili Audi i Fiat u kojem je bila porodica. Otac je bio za upravljačem vozila u kojem su na licu mjesta poginule njegova supruga i devetnaestogodišnja kćerka.

On i djevojčica su povrijeđeni i prva pomoć im je ukazana u teslićkom Domu zdravlja, a potom u dobojskoj bolnici, odakle su prevezeni u Banjaluku.

“Audijem” je upravljao dvadesetogodišnjak čiji su inicijali G.B. sa područja opštine Teslić sa kojim je bilo još jedno lice E.M.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad