Slao Viberom neprimjerene poruke djevojčici, njen otac ga pretukao

Crna Hronika 13. sep 202007:55 > 08:00
Izvor: N1/Ilustracija

Slučaj dječije pornografije u Bileći u kojoj je mladić /24/ pozivao dvanaestogodišnju djevojčicu na seksualni odnos predmet je istrage koju vodi policija iz Trebinja u saradnji sa Odjeljenjem za visokotehološki kriminalitet MUP-a Republike Srpske, javila je Alternativna televizija.

Prema saznanjima ATV-a, otac djevojčice iz Bileće otkrio je poruke u kćerkinom telefonu, koje joj je posredstvom “vibera” upućivao M.Z. /24/ iz Bileće.

U porukama dvadesetčetvorogodišnjak poziva djevojčicu na sekusalni odnos, a uputio joj je brojne poruke i slike eksplicitnog sadržaja. Pronađeno je više od 60 različitih poruka koje je muškarac upućivao djevojčici duži period, navodi ATV.

Isti izvor dodaje da je otac maloljetnice, nakon što je otkrio gnusan sadržaj, pretukao M.Z.

ATV navodi saznanja da je otac mladića pokušao da pregovara sa policijskim službenicima da se krivično djelo koje je njegov sin počinio ne procesuira, a zauzvrat on ne bi prijavio oca, inače policijskog službenika u Bileći.

Policijska uprava Trebinje nije željela pregovore te vrste, te je o napadu na M.Z. odmah obavijestila Okružno javno tužilaštvo Trebinje.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad