Policija u Foči uhapsila osumnjičenog za ubistvo Kanađanke u Herceg Novom

Crna Hronika 20. sep. 202020:24 > 20:29
Podijeli:
Izvor: N1

Pripadnici Policijske uprave Foča u brzoj i efikasnoj akciji uhapsili su danas Zorana Marić (47) osumnjičenog za ubistvo Ljiljane Simić (54), rečeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Njegov saučesnik Radomir Delić  uhapšen je juče u Herceg Novom a sudija za istragu odredio mu je pritvor do 30 dana.

Simić je kandaska državljanka, a njen nestanak prijavljen je policiji 6. septembra. Njeno tijelo pronađeno 12 dana kasnije u selu Mokrine kod Herceg Novog.

Iz crnogorske Uprave policije saopštili su da su pripadnici Sektora kriminalističke policije, Centra bezbjednosti Herceg Novi i Odjeljenja bezbjednosti Kotor u kratkom roku rasvijetlili ubistvo koje se dogodilo na teritoriji Herceg Novog.

Iz crnogorske policije naveli su da su identifikovana dva osumnjičena lica od kojih je jedno uhapšeno u Crnoj Gori, a drugo danas u Republici Srpskoj.

Uprava policije Crne Gore zahvalila je Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske na saradnji i efikasnoj reakciji.

“Odmah po dobijenoj informaciji da lice osumnjičeno za ubistvo boravi na teritoriji koja je u njihovoj nadležnosti, policija Republike Srpske je preduzela aktivnosti na lociranju ovog lica i njegovom lišenju slobode. Slijedi komunikacija nadležnih organa s ciljem izručenja ovog lica Crnoj Gori”, saopšteno je iz Uprave policije.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad