Direktor fabrike iz Bijeljine: Ne gore pogoni već magacini u vlasništvu banke

Crna Hronika 25. maj. 202222:07 > 22:20
Podijeli:
Izvor: RTVBN

Stevo Filipović, direktor fabrike “Sava Semberija”, izjavio je za InfoBijeljina da požar nije zahvatio njihove pogone, nego napuštene magacine. Iz Grada Bijeljina kažu da je požar lokaliziran.

“Ne gori pogon fabrike, nego napušteni magacinski prostori koji su bili u stečaju, vlasništvo ‘Bobar banke’”, rekao je Filipović.

Dodao je da se nadljudskim naporima vatrogasaca, koji su došli sa svih strana, lokalizuje požar koji nije zahvatio prostor fabrike.

Iz Grada Bijeljina poručeno je da sve raspoložive ekipe vatrogasaca iz Bijeljine i Janje su na terenu i bore se da lokalizuju požar, u pomoć su im pritekli vatrogasci iz Ugljevika i Lopara.

Iz Grada Bijeljina saopćili su da je požar lokaliziran.

“Vatrogasna jedinica iz Bijeljine, zajedno sa kolegama iz Lopara, Ugljevika, Janje, Brčkog i Zvornika, uspjela je oko 21.50 časova da lokalizuje požar u krugu fabrike „Sava Semberija“ u Bijeljini koji je izbio danas oko 18.00 časova. U požaru nema povrijeđenih, ali je pričinjena materijalna šteta na objektima hladnjače”, navedeno je iz ove lokalne samouprave.

Požar u fabrici u Bijeljini prijeti i pogonima u kojima se nalaze plinske boce

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar