Masovna tučnjava zbog kikirikija u Kozarcu

Crna Hronika 08. avg 202214:31
Podijeli:
Izvor: Anadolija

Do svađe i tučnjave više lica došlo je u Kozarcu, nadomak Prijedora, a svemu je prethodio bizaran slučaj, odnosno, jedna osoba je drugu gađala - kikirikijem.

Otkrivaju to odlično obaviješteni izvori “Nezavisnih novina”, koji dodaju da prijedorska policija utvrđuje sve okolnosti ovog nesvakidašnjeg obračuna, s tim što za sada sve ukazuje na to da ne postoji nacionalni motiv.

“Prema dosad prikupljenim saznanjima, u svađi, a potom i tučnjavi, ispred jedne kafane u Kozarcu, učestvovale su četiri osobe, uključujući i jednu ženu. Sve to se događalo u subotu oko 22 sata”, ističu sagovornici “Nezavisnih novina”.

Prema riječima sagovornika NN, navodno je neko od prisutnih, tokom obračuna, u jednom momentu rekao “Srbe na vrbe”.

Iz Policijske uprave Prijedor rekli su da njihovi pripadnici preduzimaju mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih činjenica u vezi sa prijavom narušavanja javnog reda i mira ispred ugostiteljskog objekta u Kozarcu kod Prijedora, a u kojem je učestvovalo više lica.

Policijskoj stanici Kozarac tog dana prijavljeno je da je više lica prvo verbalnim, a potom fizičkim sukobom narušilo javni red i mir”, saopštila je Zvezdana Alendarević, portparolka PU Prijedor.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar