MUP ZHK: Gušenje najvjerovatnije uzrok smrti mladića u Posušju

Crna Hronika 02. jan. 202110:52 > 15:01
Podijeli:
Izvor: Freeimages

Uviđajem je utvrđeno da je osmoro mladih iz Posušja stradalo u novogodišnjoj noći u mjestu Tribistovo najvjerovatije usljed gušenja, saopšteno je iz MUP-a Zapadno-hercegovačkog kantona.

“Po nalogu dežurnog županijskog tužioca u Širokom Brijegu tijela stradalih su prevezena na Odjeljenje patologije Univerzitetske kliničke bolnice Mostar, gdje će biti izvršena obdukcija, nakon koje će, a eventualno i drugih potrebnih vještačenja, biti poznat uzrok smrti”, navedeno je u saopštenju.

Vezane vijesti

Iz MUP-a preciziraju da je policija 1. januara u 10:05 sati zaprimila prijavu da je u vikend kući koja se nalazi u mjestu Tribistovo, opština Posušje, smrtno stradalo osam osoba.

“Na mjesto događaja izašli su radnici Doma zdravlja Posušje i policijski službenici PU Posušje koji su zajedno sa dežurnim županijskim tužiocem na mjestu događaja izvršili uviđajne radnje i tom prilikom utvrdili da su smrtno stradali S.R, M.R, Ž.P, M.S, M.P, S.P, I.M. i S.J. sa područja Posušja, svi 2001. godište“, saopšteno je iz kantonalnog MUP-a.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad