Policija objavila detalje ubistva kod Širokog Bijega: Napadač naoružan i opasan

Crna Hronika 05. apr. 202210:25 > 10:26
Podijeli:
Izvor: Ilustracija/Pixabay

Jedna muška osoba ubijena je u noći sa ponedjeljka na utorak mjestu Kočerin kod Širokog Brijega. MUP Zapadnohercegovačkog kantona objavio je detalje i upozorio građane da je osumnjičenik u bijegu, te da je naoružan i opasan.

Ubistvo u obiteljskoj kući

Sinoć malo prije ponoći PU Široki Brijeg zaprimila je prijavu da se u obiteljskoj kući T. K. (46), u mjestu Kočerin, dogodila pucnjava iz vatrenog oružja.

Odmah po zaprimljenoj prijavi na mjesto događaja izišli su policijski službenici PU Široki Brijeg te su utvrdili da je u obiteljskoj kući T. K. (46) izvršeno kazneno djelo ubojstvo, a žrtva kaznenog djela je Z. B. (58) iz mjesta Broćanac, općina Posušje.

Ubistvo kod Širokog Brijega, policija postavila kontrolne punktove širom grada

Prema do sada prikupljenim saznanjima s izvršenjem kaznenog djela ubojstvo, dovodi se T. K. (46), u čijoj kući je kazneno djelo izvršeno.

Policijski službenici osigurali su šire mjesto događaja te su izvršili pretragu kuće i pratećih objekata u potrazi za osumnjičenikom, prilikom pretrage osumnjičenik nije pronađen.

Očevid su izvršili dežurni županijski tužitelj i policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Široki Brijeg.

Upozorenje policije

Tijelo Z. B (58) pregledao je liječnik Doma zdravlja Široki Brijeg koji je konstatirao smrt nakon čega je tijelo Z. B. (58) prevezeno u Gradsku mrtvačnicu Mostar gdje će se, po nalogu županijskog tužitelja, izvršiti obdukcija.

Osumnjičeni T. K. (46) nalazi se u bijegu i za njim se traga, a u pretragu terena uključeni su i policijski službenici Specijalne policije.

Policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Široki Brijeg poduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja i dokumentiranja izvršenog kaznenog djela.

MUP Zapadnohercegovačkog kantona građane upozorava da je osumnjičenik naoružan i opasan te ukoliko ga primijete da mu se ne približavaju nego da odmah nazovu interventni policijski broj 122.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar