S quadom sletjeli u korito rijeke, jedna osoba poginula, druga povrijeđena

Crna Hronika 08. avg 202111:26
Podijeli:
Izvor: Pixabay/Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Teslić jučer su izvršili uviđaj na mjestu događaja u šumi zvanoj Miljkovača u blizini naseljenog mjesta Buletić, područje opštine Teslić, gdje je usljed pada sa četverocikla marke „Outlander” osoba inicijala N. M. sa područja opštine Teslić smrtno stradala dok je vozač inicijala L. K. sa područja opštine Teslić zadobio tjelesne povrede.

Policijskoj stanici Teslić jučer je oko 16 sati iz Doma zdravlja Teslić prijavljeno da je u navedenu ustanovu dovezena ženska osoba koja ne daje znakove života.

“Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Teslić koji su utvrdili da je smrtno stradala osoba inicijala N.M. sa područja opštine Teslić koje se istog dana vozilo na četverociklu iz pravca naseljenog mjesta Buletić prema šumi zvanoj Miljkovača, a kojim je upraljvljala osoba inicijala L. K. sa područja opštine Teslić.

Izvršenim uviđajem utvrđeno je da je na šumskom putu došlo do slijetanja navedenog vozila u usjek korita rijeke Miljkovača usljed čega je došlo do prevrtanja vozila te pada sa vozila vozača i putnika. Usljed zadobijenih povreda osoba inicijala N.M. je preminula na putu od mjesta do Doma zdravlja Teslić dok je osoba inicijala L. K. zadobila tjelesne povrede i ukazana mu je ljekarska pomoć u Domu zdravlja Teslić a potom u dobojskoj bolnici”, navode iz policije.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeni događaj ima obilježje krivičnog djela „Izazivanje opšte opasnosti“.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar