Predstavljena glumačka ekipa serije Konak kod Hilmije

Kultura 25. apr 201812:22 > 12:33
N1

U Sarajevu je danas predstavljena glumačka ekipa iz Serije "Konak kod Hilmije" koja će se sedmog maja početi emitovati na TOP kanalu.

Nakon Beograda, ekipa serije danas je održala projekciju i press konferenciju i u Sarajevu. Almir Kurt, Marko Cindrić, Emir Hadžihafizbegović, Tarik Filipović i Milena Vasić samo su neka od velikih glumačkih imena koja čine postavku ove priče smještene u Sarajevo 1941. godine, u režiji Elmira Jukića i produkciji Davora Pušića.

Ekipa filma najavljuje veliki uspjeh serije, komentarišući kako radnja filma, iako smještena u prošlo vrijeme, nudi priliku publici da se identificira sa svakodnevnim socijalnim stanjima, ali i da se opusti i uživa. Nastavak snimanja serije planiran je za mjesec juni. U obraćanju prisutnima, glumac Emir Hadžihafizbegović pohvalio je sjajan tekst scenariste Feđe Isovića dodavši zahvalnost producentima za uslove u kojima je serija snimana.

“Ja sam uvjeren da će serija Konak kod Hilmije preći balkanske granice zainteresovanosti i biti gledana i na nekim drugim meridijanima”, kazao je Hadžihafizbegović.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.