Roman Blank Feđe Štukana u subotu pred mostarskom publikom

Kultura 20. jan 202016:09 > 16:15
Izvor: N1

Roman "Blank", bh. glumca Feđe Štukana, bit će predstavljen u subotu, 25. siječnja, u Muzičkom centru (MC) Pavarotti u Mostaru u 20 sati.

Riječ je o autobiografskoj knjizi koja obiluje detaljima iz autorovog života, uspomenama, teškim trenucima i životnoj katarzi.

Roman je izišao krajem protekle godine u izdanju magazina “Buka” i već je doživio svoje prvo predstavljanje pred domaćom, sarajevskom publikom, dok je prva naklade knjige rasprodana u rekordnom roku.

U najavi izlaska knjige sam autor je rekao da ju je napisao na nagovor Brada Pitta i Angeline Jolie, te da je na njoj radio skoro devet godina.

Književnik Abdulah Sidran okarakterizirao je Štukanov prvijenac kao povijest “jedne pobjedničke borbe za oslobođenje iz okova ovisnosti, iz lanca predrasuda, političke laži, masovne prevare i društvenog licemjerja”, dok je novinar Aleksandar Trifunović za “Blank” rekao da se radi o jednoj od najboljih posveta životu ikada napisanih.

Mostarsko predstavljanje Štukanova romana glazbeno će uveličati Michael Czerkas Miško. Ulaz je slobodan, najavili su iz MC Pavarotti.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad