Mostar Summer Fest i ove godine donosi najluđu zabavu

Kultura 12. aug 202112:53 0 komentara
Mostar Summer Fest

Mostar Summer Fest i ovog ljeta donosi najotkačenije plesanje i pjevanje iz sveg glasa pod otvorenim nebom u Mostaru. Festival će se održati od 2.9. do 4.9. na terenu SC Kantarevac.

Line-up festivala čine dobro poznata lica i glasovi koje ne smiješ propustiti: Galija, S.A.R.S., Hladno pivo, Brkovi, Vojko V, TBF, Edo Maajka, Helem Nejse, Cunami Flo, Grše, Činčila i Josip Palameta.

“Festivalske ulaznice po cijeni od 35 KM već su u prodaji, a od danas su dostupne i jednodnevne ulaznice po cijeni od 20 KM. Podsjećamo kako na dane festivala neće biti moguće kupiti festivalsku ulaznicu, a cijena jednodnevnih ulaznica će biti 25 KM. Ulaznice se mogu kupiti online preko sustava kupikartu.ba ili direktno na info pultu Mepas Malla u Mostaru. Festivalska ulaznica vrijedi za petak 3.9. i subotu 4.9. dok je u četvrtak 2.9. prvi dan festivala ulaz slobodan za sve. Pored odličnog glazbenog programa organizatori su se pobrinuli da te i ove godine na Mostar Summer Festu čeka nezaobilazna Chill out zona sa zanimljivim kornerima i ostalim interaktivnim sadržajem”, saopćili su organizatori.

Za više informacija pratite službenu stranicu festa www.mostarsummerfest.com ili Facebook i Instagram kanale.

“Organizacijski tim radi ‘punom parom’ i s nestrpljenjem iščekuje da za manje od mjesec dana cijeli grad opet odiše festivalskim duhom i razvuče ti osmijeh na lice.
Javi ekipi jer #TiSiFest”, poručili su.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!