Novi stand up Peđe Bajovića: Besplatno ali ne i džaba

Kultura 22. jun 202113:29 > 23. jun 2021 12:42 0 komentara
N1

Stigla je dugo očekivana Stand up komedija Peđe Bajovića. Njegove tri stand up predstave možete gledati besplatno, ali ne i džabe, kako kaže sam Bajović, potrebno je da uradite ono najmanje što možete za planetu zemlju.

Početkom prošle godine, na tri lokacije u Sarajevu, stand up komičar Peđa Bajović snimio je tri tematski različite predstave, čime je zaokružio 15 godina svoje karijere.

Društveno politička, pa odnos muškaraca i višeg oblika života, zvanog kao žene, a treća je o starenju, zdravlju. Ja kukam – ljudi se smiju, odprilke tako. I to se pod koronom fino montiralo.” – kazao je Peđa Bajović.

Zatim je došao na ideju, da prvog dana kalendarskog ljeta 21.juna, pa sve do zadnjeg dana ovog godišnjeg doba na svojoj web platformi pokrenutoj za klimu, svim ljubiteljima sjajnog humora, ponudi 3 sata smjeha i odlične zabave, kroz tri tematske predstave : “S nogu”, “Muškarac” i “Rok trajanja” – i to besplatno.

Besplatno ali ne i džaba. Sve što trebaš jeste postali na naš web portal jednu svoju kratku akciju ekološke prirode. Ne treba spasiti planet, to ćemo svi polako zajedno. Nešto počisti, posadi, pohvali se vrtom, napiši pjesmu, nacrtaj nešto, video, fotografije, bilo šta što će naša radna komisija prihvatiti kao dokaz ekološke akcije i onda ćete dobiti pristup gledanju tih predstava.” – kazao je stand up komičar Bajović.

Osim što ovim komedijama obilježava 15 godina uspješne karijere, Bajović želi skrenuti pažnju na klimatske promjene, koje kako i sam kaže, su tu i ubrzavaju se i moramo početi nešto raditi po topm pitanju. A sada svi imaju prilku da urade nešto dobro za planetu zemlju a potom uživaju u 3 sata odličnog humora i to besplatno.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!