U Sarajevo danas stiže Bono Vox!

Kultura 15. aug 202112:15 > 12:19 0 komentara
Izvor: SPENCER PLATT / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

U Sarajevo u okviru Sarajevo Film festivala danas stiže Bono Vox, saopćeno je iz Press Officea SFF-a.

Restaurirana verzija filma “Hotel od million dolara” Wima Wendersa premijerno će biti prikazana danas u 15 sati u Narodnom pozorištu Sarajevo. Tom prilikom u 14.30 sati bit će upriličen specijalni Crveni tepih, na koji uz Wima Wendersa, dobitnika Počasnog Srca Sarajeva 27. Sarajevo Film Festivala, dolazi i Bono Vox!

Podsjetimo, direktor Sarajevo Film Festivala Mirsad Purivatra gostovao je danas na N1 te nam je ponovo odgovorio na pitanje koje smo mu i ranije postavljali o tome da li dolazi slavni pjevač grupe U2 Bono Vox u Sarajevo ove godine.

Ako vam kažem da dolazi, nećete mi vjerovati, a ako kažem da ne dolazi opet mi nećete vjerovati. Svaki put smo imali nekoga od slavnih na Festivalu. Nakon dolaska Angeline Jolie došli smo u situaciju da ljudi očekuju čuda od SFF. Volio bih da dođe i Tarantino, ali sada za vrijeme pandemije moramo biti svjesni rizika. Izuzetno cijenim svakog čovjeka koji je došao jer putovati u vrijeme pandemije nije lako. Velike zvijezde imaju precizne ugovore i brojna ograničenja i u ovom trenutku odluka je na samom čovjeku ili ženi da li da dođe ili ne. Moramo biti svjesni da su želje jedno, a realnost drugo. Bilo bi divno da imamo Bona, ali imamo sada Wendersa i divnu atmosferu u gradu“, komentarisao je Purivatra za N1.
Za kraj je rekao: “Što se tiče Bona, imamo još šest dana, pa ćemo vidjeti“.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!