Putnik koristio toalet prije polijetanja – svi iskrcani

Lifestyle 28. apr 201714:03 > 29. apr 2017 12:47
Podijeli:
Izvor: Pixabay

Još jedan incident sa uslugom putnika dogodio se na letu američkih avio kompanija – ovoga puta u pitanju je Delta Airlines.

Let iz Atlante za Milwaukee kasnio je pola sata sa poletanjem, tokom kojih su putnici morali da sjede na svojim sjedištima vezani sigurnosnim pojasevima. Kima Hamilton, jedan od putnika ustao je ipak sa svog mjesta kako bi otišao u toalet, iako u tom trenutku to nije bilo dopušteno.

Posada je zatim Hamiltonu rekla da mora da izađe iz aviona jer nije poštovao pravila, što je on odbio, objašnjavajući da nije mogao da „zadrži fizičke potrebe“. Poslije duže prepirke i odbijanja Hamiltona da izađe iz aviona, pilot je odlučio da naredi iskrcavanje svih putnika i odloži let.

„Neophodno je da svi putnici poštuju instrukcije posade tokom svih faza leta, pogotovo u važnim trenucima kakvi su polijetanje i slijetanje“, saopštila je kompanija povodom ovog slučaja.

Jedan od putnika koji je snimio cijeli slučaj mobilnim telefonom, rekao je da su se svi putnici solidarisali sa Hamiltonom, koji je bio jako pristojan u raspravi sa stjuardima. “Ponudio je da izađe sam, ali ostali su rekli ‘Ne, idemo i mi!'”, rekao je taj putnik.

NBC news navodi da mu je Delta vratila polovinu novca od kupljene karte i da je on kasnije kupio kartu koja je koštala tri puta više.