Fotografi s vjenčanja otkrili znakove da brak neće trajati

Lifestyle 20. feb 201813:01 > 13:30
Podijeli:
Izvor: Pixabay

Vjenčanje bi trebalo biti najljepši dan u životu svakoga para koji se odluči izreći sudbonosno "da". Ipak, znamo da to i ne mora biti tako.

Službeni fotografi koji snimaju vjenčanja, nakon niza godina iskustva, promatranja emocija i skrivenih znakova koji bi promaknuli amaterskom oku, znaju već na dan vjenčanja hoće li taj brak potrajati.

Jedan od partnera potpuno je nezainteresiran kako će izgledati na vjenčanim fotografijama

“Pamtim par koji se razveo nakon tri mjeeca braka, a na dan vjenčanja mladenka se okrenula prema meni i rekla da mi ne padne na pamet fotografirati je danas. Ona je bila ta koja je i angažirala fotografa prije vjenčanja”, rekao je Rob Greer, fotograf iz Los Angelesa.

Kad na vjenčanje ne dođe više od 20 posto pozvanih

“Uobičajeno je da na slavlje neće doći svi gosti koje pozovete na svoje vjenčanje, no kad je ta brojka 20 posto ili više, jasno je da mnogo ljudi ne vjeruje u tu vezu i očiti znak da brak neće dugo trajati”, kazao je fotograf Brian Delia iz New Jerseyja.

Fotografiraju se za društvene mreže, a ne zbog svoje ljubavi

“Mnogi parovi žele imati fotografije s vjenčanja poput onih na društvenim mrežama, a ne prikazuju pritom kemiju koja se odvija među njima. Ako te kemije nema, ni fotografije neće biti savršene, a ni brak neće trajati”, kaže Gretchen Wakeman iz Arizone.

Neslaganja oko financija na vjenčanju

“Dogovarali smo koji paket će mladenci uzeti i kakve fotografije žele, kad je mladenka zatražila pet minuta stanke da ode na WC. Tada mi je budući suprug rekao da ga vjenčanje svakim danom košta sve više, čak dvostruko više nego kad su ga počeli planirati. Iako je na vjenčanju bilo 150 gostiju i sve je izgledalo odlično, par se razveo nakon šest mjeseci”, rekao je Carlos Osorio iz Floride.

Mladenci su najmanje zajedno na vlastitom vjenčanju

“Iza njih je lijep, ali stresan dan i kad napokon dođe vrijeme proslave i opuštanja u restoranu, mladenci koji najmanje vremena posvete jedno drugome, najlepće će u budućnosti biti razvedeni”, rekla je Gretchen Wakeman, piše Večernji list.