Četiri znaka horoskopa kojima možete potpuno vjerovati

Lifestyle 15. apr 201808:38 > 08:41
Izvor: Shutterstock

Ko najžešće mrzi (svoju i tuđu) šlampavost, površnost i neispunjena obećanja? Ko će se najjače potruditi temeljito i precizno obaviti posao? Evo zodijačke četvorke u koju smijete imati najviše povjerenja!

Djevica

Ima unutarnji mehanizam koji je tjera da temeljito i pravovremeno obavlja zadatke. Nije zadovoljna ako posao nije dobro organiziran i ako sve nije na svome mjestu. Voli imati precizan raspored i znati što točno treba napraviti u svakome trenutku. Najdraže joj je raditi u vlastitoj režiji tako da izbjegne propuste tipične za druge znakove.

Jarac

Izuzetno je discipliniran i spreman na žrtve na putu do dovršenja zadatka. Na sve će se moguće načine pripremiti, obaviti sva potrebna istraživanja i prionuti na posao. Ispunjava obaveze vrlo predano i trudi se da ono što radi ispadne savršeno. Mrzi bilo koga razočarati, uključujući sebe.

Škorpion

Natječe se s drugima i samim sobom. Ne želi da mu itko prigovara niti da njega osobno grize savjest. Maksimalno drži do svoje riječi i samo ga viša sila može spriječiti u ispunjavanju obećanja. Ako u nečemu pogriješi, ponavljat će postupak dok rezultat ne bude u skladu s njegovim visokim kriterijima.

Lav

Trudi se prije svega jer mu je bitno kakav će dojam ostaviti. Iako se ta motivacija čini sebičnom, ona ga vrlo efikasno prisiljava da se posveti obavezama. Nastojat će ispuniti obećanje pod svaku cijenu, čak i ako je svjestan da ga nije trebao dati. Želi da hvale njegovu pouzdanost i priznaju mu da je faca, piše tportal.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.