Četiri horoskopska znaka koja misle da su najpametniji na svijetu

Lifestyle 17. maj 201910:51 > 10:55
Podijeli:
Izvor: Pixabay (ilustracija)

Nema dileme da svaki horoskopski znak ima svoje vrline i mane. Neke volimo isticati, nekima se uopće ne ponosimo, ali ono što je sigurno jest da ne postoji horoskopski znak koji će priznati kako nije baš bistar.

Međutim, četiri znaka osobito se ističu među onima koji misle da su pametni. Pametniji nego što jesu.

1. Ovan

Glasan i jak Ovan često skriva svoju emotivnost. Otud dolazi potreba da drugima nameće svoje mišljenje, predstavljajući sebe vođom. Sebičnost i tvrdoglavost također prevladavaju kod osoba rođenih u ovom znaku pa mnogima itekako idu na živce. Ako želite biti bliski s Ovnom, onda sve to morate i prihvatiti.

2. Lav

Lavovi su drugo ime za egocentričnost i umišljenost pa za sebe cijelim svojim bićem smatraju da su “kraljevi džungle”. Oni obožavaju sami sebe, ponose se svojom jačinom, a zahvaljujući karizmi koja im se ne može osporiti, Lavovi su vrlo popularni u društvu. Traže veliku pažnju, pa u raspravama uvijek moraju izaći kao pobjednici zbog čega su vrlo “teški”.

3. Bik

Bikovi su vrlo uporni, ali i tvrdoglavi. Oni tako uvijek moraju braniti svoje stavove i da svima pokazuju svoje znanje. Iako ga imaju, to često drugima opravdano izgleda kao pametovanje pa i Bikovi umiju drugim ljudima ići na živce.

4. Jarac

Ako je Jarac u nekoga zaljubljen, onda je to u samog sebe. Svaki njegov potez je ispravan, pa jedan Jarac neće odustati od svog mišljenja ili ideje sve dok vam ih ne nametne svima. Čak i kad vidi da je pogriješio, neće to priznati nego će sve prezentirati kao da su drugi oko njega pogriješili, piše Telegraf.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad