Doritos je stigao u Bosnu i Hercegovinu

Lifestyle 10. jun 201909:30 > 09:35
Podijeli:
Izvor: N1

Doritos, vodeći svjetski tortilja brend, stiže u Bosnu i Hercegovinu. Premijerna prodaja je počela 7. juna u objektu Bingo Plus, TC Alta, gdje je Doritos prvo „sletio“, a od danas Doritos proizvodi će biti dostupni i u ostalim Bingo trgovinama širom zemlje.

Doritos je brend za odvažne, a odlikuje ga neodoljiva hrskavost u tri intezivna okusa – Taco, Nacho i Hot Corn, u pakovanjima od 100 grama.

„Veliko nam je zadovoljstvo i ponosni smo što je Doritos, globalni PepsiCo brend, sletio i u Bosnu i Hercegovinu, tačnije u Bingo trgovine. Doritos je za početak premijerno predstavljen u Bingo Plus trgovini u Shopping Centru Alta u Sarajevu, gdje su potrošači bili u prilici da se upoznaju s proizvodom ili, ako ga već znaju, da uživaju u njegovoj hrskavosti i budu dio brojnih odvažnih aktivacija na mjestu prodaje“ izjavila je Jelena Mitrović, Doritos brand manager za teritoriju zapadnog Balkana ispred kompanije PepsiCo.

Vijest da je neidentifikovani leteći trougao primijećen iznad Bingo trgovačkih objekata, najavile su i brojne objave na društvenim mrežama, što je dodatno zaintrigiralo mnoge sugrađane.

„Misterija letećeg trougla je riješena! Doritos, vodeći svjetski tortilja brend, stigao je najprije u Bingo trgovine. Nastavljamo da budemo inovativni i dovodimo svjetske trendove u Bosnu i Hercegovinu, pa smo se tako i ovog puta potrudili da spremimo nešto potpuno novo i neodoljivo za naše kupce. Želimo da se odvažite i probate jedinstveni Doritos okus, a mi ćemo biti dovoljno odvažni i nastaviti da dovodimo nove okuse za nove generacije“, izjavila je Tatjana Paunoski, PR manager kompanije Bingo.

Pripremite se da doživite nešto potpuno novo i uzbudljivo!

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez dozvole. Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad