Pravi nesretnici: Ova četiri horoskopska znaka najteže pronađu pravu ljubav

Lifestyle 03. nov. 201908:44 > 08:45
Podijeli:
Izvor: Pixabay

Iako je zbilja teško pronaći srodnu dušu, nekim ljudima prava ljubav jednostavno nije suđena. Sljedeći horoskopski znakovi su, nažalost, skloni biranju pogrešnih osoba i zato često završe slomljenog srca.

Rak

Dobroćudnost Raka razlog je zašto se za njega uvijek vežu pogrešne osobe. Rak pokušava gledati samo dobro u ljudima i zato ostaje u nezdravim okruženjima puno dulje no što bi trebao. Jako loše podnosi prekid pa se trudi svim snagama popraviti odnos s postojećim partnerom.

Ribe

Za osobe rođene u znaku Ribe moglo bi se reći da žive u nekom svojem svijetu i ne shvaćaju što se zapravo događa oko njih. Njihove ljubavne priče nerijetko su tragične jer se zaljubljuju u one koji njih nikada ne bi ni pogledali. Teško im je pronaći nekoga tko će ih razumjeti pa većinu života provedu oplakujući propale veze.

Ovan

Ovnovi najčešće pucaju od samopouzdanja, što nije uvijek dobra stvar. Upravo ih to uvjerenje da oni uvijek znaju i biraju najbolje zaslijepi pa svoje partnere pokušavaju promijeniti i nametati im svoje stavove i mišljenja što vrlo brzo rezultira pucanjem ljubavne veze.

Bik

Bikovi ne podnose samoću. Oni su u neprestanoj potrazi za partnerom jer ne žele biti sami pa se često odluče za nekoga tko im uopće nije kompatibilan. Vrlo su tvrdoglavi pa pokušavaju dovesti vezu na zelenu granu, ali kada jednom shvate da im nije suđeno, razočarano odlaze u daljnju potragu, piše Index.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad