Pet savjeta za upoznavanje i spojeve tijekom pandemije koronavirusa

Lifestyle 11. sep 202018:35 > 19:35
Izvor: Pixabay

"Ovo je sjajno vrijeme za korištenje aplikacija i virtualne spojeve", rekla je Emma Vernon, posrednica za parove. Za samce koji se nadaju da će pronaći partnera prije drugog vala koronavirusa, Vernon predlaže netradicionalnih putova za povezivanje, primjerice u komentarima TikTok videa.

Vernon je dala nekoliko savjeta koji mogu pomoći u odabiru pravog partnera.

1. Razgovarajte o svojoj toleranciji na rizik od Covida

“Trebali biste znati svoj Covid status i status osobe s kojom izlazite”, rekla je Vernon koja savjetuje da po tom pitanju budete s izravni s potencijalnim partnerom.

Vernon dodaje i kako je u redu otići ako druga osoba ne poštuje vaše granice koje ste prethodno uspostavili. Koliko se druga osoba pridržava granica primijetit ćete u situacijama kada vas pokuša poljubiti, a prethodno ste se dogovorili da ćete se pridržavati fizičke distance od 2 metra.

VEZANE VIJESTI

2. Zapište stvari o kojima ne želite pregovarati

“Ako znate što želite, lakše ćete uočiti nekoga tko nije unutar tih okvira”, kazala je Vernon. Iako potiče samce da ostanu otvorenog uma, rekla je kako stvaranje popisa idealnih osobina koje tražite u drugoj osobi pomaže u sužavanju izbora.

3. Obratite pažnju na loše spojeve

Umjesto da o propalim spojevima mislite kao o gubitku vremena, Vernon savjetuje da zapamtite i razumijete kako vidite osobe koje nisu za vas.

“Gledajte na to kao na iskustvo učenja koje će vam pomoći da pronađete pravu osobu”, rekla je Vernon, a prenosi Fox news.

“Možete se upitati: Zbog čega sam poželjela otići na treći ili četvrti spoj s tom osobom, ali ne i na peti ili šesti?” Odgovor na to pitanje može vam pomoći da ubuduće lakše izbjegnete osobe koje nisu za vas.

#related-news_0

4. Koristite pravilo 9-3-1

Vernon savjetuje samcima da iskoriste posljednje tjedne toplog vremena koristeći “pravilo 9-3-1”.

“Dogovorite devet virtualnih spojeva ili putem telefonskog razgovora, kako vam je ugodnije. Pokušajte otići na drugi spoj s tri od tih devet osoba, pri čemu se trebate pridržavati fizičke distance”, kaže Vernon navodeći da ćete onda na kraju lakše izabrati jednu osobu koja će biti za vas.

#related-news_0

5. Budite izravni u opisu na aplikacijama za spojeve

“Ako želite biti u vezi ove jeseni ili zime, morate to dati do znanja”, rekla je Vernon, ali dodaje da treba izbjegavati intenzivne ulete.

“Nemojte reći: ‘Tražim monogamnog, ozbiljnog partnera'”, ističe Vernon te predlaže neke smislenije i nježnije fraze. Primjerice, možete navesti da tražite nekoga tko će vam posuditi trenirku dok gledate filmove.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad