Stjuardese otkrile neobične zahtjeve putnika

Lifestyle 17. okt 201509:45 > 15:32
Izvor: Instagram

Stjuardese asocijacije FAs otkrile su neke od najgorih situacija u kojima su se našle, zahvaljujući zahtijevima putnika. Ne samo da su bili iracionalni, nemogući, pojedini su bili čak i uvredljivi.

“Na putu za Moskvu jedan od putnika zatražio je da mu cijelo vrijeme mjerimo tlak. Vraćao se sa transplatacije bubrega, kojeg je nabavio na crnom tržištu, pa je tražio da motrimo na njegovo zdravstveno stanje. Srećom, među posadom uvijek imamo i liječnika”, otkrili su u FAs-u.

Na jednom od brojnih letova, stjuardesama se dogodilo da je putnica u ime supruga zatražila tabletu protiv bolova. Naime, čovjek je u gaćama imao ugrađen implantat, za povećanje penisa, a koje je njegovo tijelo odbacilo, pa ga je ona rukama iščupala. 

Jedan je putnik zamolio lijek protiv vjetrova. Za osobu koja je sjedila ispred njega. Bilo je zahtijeva i za nekim drugim tabletama. Tako je jedna žena zatražila tabletu protiv začeća. Rekla je kako treba samo jednu.

“Putnica na povratku iz Las Vegasa zamolila me da joj dam tampon. Bila je odjevena u vrlo kratku mini suknju. Kada sam joj pokazala gdje stoje ulošci, rekla mi je kako joj to neće pomoći, budući ne nosi gaće”, rekla je jedna stjuardesa. “Mene je putnik pitao da mu dam gaćice. Odgovorila sam mu kako nemam rezervnih u koferu, a on mi je pojasnio da želi ove koje nosim na sebi”, prisjetila se druga.

Odlazak na toalet pojedini su putnici pretvorili u pravu noćnu moru za stjuardese. Bilo je zahtjeva da im skinu gaće, isprazne kateter ili čuvaju stražu dok briju genitalije. 

Najneobičniji je bio zahtjev putnice da stjuardesa prosipa posmrtne ostatke njezinog supruga, koje je držala u krilu u urni. Rekla je kako ga želi prosuti po oceanu.

Bilo je tu i prosidbi, ali to je nešto na što su stjuardese, kako same kažu, već naviknute.