Viralna fotografija zbunila Twitter: Koja od njih je majka?

Lifestyle 05. feb 201611:32 > 11:47
Izvor: Twitter

Kada je Kaylan Mahomes iz Indianapolisa postavila fotografiju uslikanu u automobilu u društvu sestre blizanke Kyle i majke na Twitter, korisnici ove društvene mreže su ostali, malo je reći, zbunjeni.

Ova srednjoškolka je u opisu fotografije napisala: “Mama, blizanka i ja“.

https://twitter.com/kaylan_17/status/692827112873594885

Od tada se svi pitaju i pokušavaju da shvate koja od njih je majka jer sve tri jako liče jedna drugoj i sve tri izgledaju jako mlado.

Fotografija je postavljena 28. januara i retvitovana je više od 18.000 puta i ima više od 29.000 “lajkova”. Neki korisnici Twittera su je podijelili sa hashtagom #blackdontcrack, što predstavlja izraz koji koriste Afro-Amerikanci koji izgledaju mlađe nego što jesu.

Nakon što su vidjele koliko je bio uspješan njihov selfie, i koliko je bure na društvenim mrežama izazvao, ova porodica je napravila stranicu na Instagramu kako bi mogle postavljati više fotografija ovog zanimljivog trojca.

No, i dalje ostaje veliko pitanje: koja od njih je majka?

Drugi post na Instagramu bi mogao dati krucijalni odgovor na to pitanje. Na postavljenom videu možete vidjeti tri dame koje se namještaju za fotografisanje, no ubrzo nakon toga se nasmiju kada shvate da su uključile kameru za snimanje umjesto za fotografisanje.

“Kada vaša majka pomisli da fotografiše...#whosthemom? (ko je majka).

https://www.instagram.com/p/BBVzR7tqu1-/

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.