Ljubavne kombinacije koje su po horoskopu najstrastvenije

Lifestyle 28. jan. 202209:26
Podijeli:
Izvor: Pixabay

Veza Škorpije i Raka je prožeta snažnim emocijama i strašću. Djevica i Bik se godinama jako vezuju, pa se razumiju čak i kada ne izgovore ni jednu riječ.

Ovan i Vodolija

Njihova veza je prepuna avanture, vole dinamičan i zanimljiv način života. Oboje imaju izražen avanturistički duh pa njihov odnos može biti vrlo uzbudljiv. Uvijek su raspoloženi za akciju i vrlo otvoreni da isprobaju sve i svašta. Veza ova dva znaka često je jaka. Oni vole i žele da budu zajedno, ali imaju razumijevanja i kad jedna strana želi da uradi nešto sama – upravo zato ova kombinacija u ljubavi dugo traje piše Marija Jovanović za sajt Luftika.

Bik i Rak

U ovoj vezi partneri dobro razumiju jedno drugo. Ova dva znaka mogu snažno da se povežu, i tjelesno i emocionalno i duhovno. Veza Bika i Raka s vremenom postaje sve snažnija.

Rak i Ribe

Radi se o dva vodena znaka kojima je kosmička povezanost izraženija nego kod drugih znakova. Oni su u stanju kao par fantastično da se snađu u svakakvim situacijama. Kroz godine u vezi se jako dobro upoznaju i ponosni su na to. Osim toga, kao par su vrlo zabavni pa mnogi priželjkuju da se nađu u njihovom društvu.

Lav i Strijelac

Ovo su dva vrlo strastvena znaka pa je i njihov odnos takav. Oboje vole da uživaju u ljubavi i životu punom parom. Međusobno se podupiru i jedno drugom služe kao inspiracija za rast i boljitak. Osom toga, spremni su da odvoje vrijeme kako bi pomogli dragim ljudima.

Djevica i Bik

Djevica i Bik se nevjerovatno dobro slažu i prilagođavaju jedno drugome. Oboje su zemljani znakovi, pošteni, iskreni i ozbiljni. Vole da žive mirno i ležerno. Kroz godine se snažno povežu i razumiju čak i kad niko ništa ne govori.

Vaga i Blizanci

Ova dva znaka komuniciraju međusobno na sve moguće načine, ne samo verbalno, a temelj njihove veze leži na jakoj intelektualnoj povezanosti. Osim toga, skloni su duhovnim stvarima što katkad njihovu ljubav odvodi na neku višu dimenziju. Kao partneri poštuju jedno drugo, uživaju zajedno u skladnom i mirnom životu, a pritom se rado druže s drugim ljudima.

Škorpija i Rak

Veza ova dva znaka uglavnom je prožeta snažnim emocijama i strašću. Kad se jednom među njima rasplamsa ljubav, ostaju dugo zajedno, vjerni su jedno drugome i brižni. Imaju slične moralne vrijednosti što je još jedan veliki plus u njihovoj vezi.

Strijelac i Ovan

U ovoj kombinaciji se radi o vezi koja je prožeta intenzivnom strašću. Povezuje ih jaka energija iz koje se gradi čvrst odnos. I Ovan i Strijelac imaju pomalo divlji karakter i prepuni su entuzijazma pa ljudi vole da budu u njihovom društvu, a njima to odgovara.

Jarac i Bik

Ovi znakovi se snažno privlače, poput magneta i komada metala. Astrolozi ovu kombinaciju često nazivaju „pravim primjerom srodnih duša“. Njihova veza je jaka, dugotrajna, prožeta divljenjem i poštovanjem. Oboje sanjare o beskrajnoj ljubavi i teže tome.

Vodolija i Blizanci

Ovdje se radi o pripadnicima horoskopa koji su se u stanju da se duboko psihološki povežu u ljubavnoj vezi. Oni kao da telepatski komuniciraju jedno s drugim, kao da jedno drugom čitaju misli i znaju šta je to što drugoj strana treba. Njihov odnos drugima može da djeluje pomalo mistično.

Ribe i Škorpija

U ovoj kombinaciji radi se o izuzetno intuitivnom ljubavnom paru snažno povezanom na intelektualnom nivou. Oni žele da maksimalno upoznaju dušu svojeg partnera. Osim toga, vrlo su romantični, strastveni i jako se međusobno poštuju, prenosi Zadovoljna. 

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar