Najnaivniji znakovi horoskopa: Njih će svatko lako prevariti

Lifestyle 22. maj 202207:31
Podijeli:
Izvor: Pixabay (ilustracija)

'Ulična inteligencija' i sposobnost snalaženja smatraju se prednostima jer su vještine koje nam pomažu preživjeti, a kod četiri znaka Zodijaka one baš i nisu razvijene što ih stavlja na ovu listu.

Vodenjak

Ovaj je horoskopski znak lako prevariti i povjerovati će gotovo u sve, i to bez da uopće pokuša provjeriti govorite li istinu. Zbog toga je Vodenjaka vrlo lako iskoristiti, ali i slomiti mu srce.

Škorpion

Ovaj je horoskopski znak iznenađujuće loš u igranju umnih igrica, iako ostavlja drugačiji dojam. Škorpiona je lako prevariti jer, iako općenito ne vjeruje ljudima, ona nekolicina kojoj vjeruje od njih će napraviti najveću budalu. To ih tjera da žale zbog svojih odluka i dovode u pitanje povjerenje.

Rak

Lako se zavara da mu je netko prijatelji ili neprijatelj i jako je osjetljiv. Nisu naravno ni blesavi ni nerazumni, već samo otvorenog srca. Rakovi uvijek svijet gledaju kroz ružičaste naočale, kao da zlo ne postoji…

Strijelac

Nevjerojatni su kao partneri u raznim odnosima, zbog čega ih se često uzima zdravo za gotovo. Oni nemaju sposobnost da vide stvari kroz prizmu negativnog zbog čega će svima dati beskrajno mnogo šansi. To je jedan od glavnih razloga zašto se uvijek osjećaju prevareno i izdano, piše Times of India, a prenosi Večernji list.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar