“Nikad nije do haljine uvijek je do žene” (VIDEO)

Lifestyle 07. maj 202212:35
Podijeli:

U Muzeju umjetnosti Metropolitan održan je jedan od najvažnijih modnih događaja godine - Met Gala, a ovogodišnja je tema bila "Pozlaćeni glamur" zlatno doba New Yorka, inspirisan historijskim periodom od 1870. do 1900. godine kada ja Amerika zabiljezila ekonomski i industrijski napredak. "Nije više dajte ' hljeba i igara' nego 'glamura i rat'", kazao je za N1 modni dizajner Adnan Hajrulahović Haad.

“Met Galom su htjeli odvući pažnju od onoga što se dešava u Ukrajini. Mi na svakom mjestu i u svakoj prilici trebamo reći dan niko nigdje na svijetu ne zasližuje da umire kako smo mi umirali 90-ih. I da nema tog glamura koji može zasjeniti krv koja se proljeva i danas prolijevaju Slaveni opet. Ali, sav kontekst američkih gala večeri moramo razumijeti u vremenu kada se dešava”, rekao je Haad u Novom danu.

Komentirao je izglede glumica i pjevačica koje su se pojavile na ovom događaju. Zašto je Blake Lively iznenadila, Anna Vintoru podbacila, Hailey Bieber razočarala – pogledajte u videu. Na komentare javnosti da su neke od žena, i pored skupocjenih haljina izgledale jeftino, odgovorio je: “Nikada nije do haljine, uvijek je do žene”.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar