Ovo je najpametniji horoskopski znak

Lifestyle 07. avg 202112:38
Podijeli:
Izvor: Unsplash

Postoje različite vrste ingeligencije - neke su urođene, a neke stječemo kroz život. Neki ljudi instinktivno znaju reagirati u novim situacijama, a neki reagiraju na temelju prošlih iskustava. Sve su to stvari koje određuju nečiju inteligenciju, a postoje i drugi čimbenici. Jedan od njih je i astrologija.

Svaki horoskopski znak ima svoje specifičnosti i svaki je poseban po nečemu. Za Ovnove se kaže da su neovisni, Škorpioni odani, a Djevice organizirane. Britanski istraživači istraživali su koji je najpametniji znak, a kako bi to učinili, svoje su istraživanje temeljili na broju Nobelovih nagrada koje se dodjeljuju od 1901. godine.

Pokazalo se da su Blizanci najpametniji horoskopski znak. Pripadnici ovog znaka u prošlom su stoljeću dobili 97 Nobelovih nagrada, što je definitivno impresivan podvig. Iako u srednjoj školi može da niste bili najbolji učenik, sada je možda vrijeme da to promijenite i prihvatite svoje vještine.

Smatra se da su Blizanci najpametniji znak jer se uvijek trude biti najbolje i vole učiti nove stvari, piše Astrofame. Njihova prirodna znatiželja znači da vole izazivati sebe i briljirati u svemu.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar