Prvo veliko Dogs Trust druženje u Sarajevu uz nagradno izvlačenje

Lifestyle 30. mar. 202218:181 komentar
Podijeli:
Izvor: Dogs trust

Dogs Trust u petak, 8.4.2022. godine organizuje prvo veliko post-covid druženje u Sarajevu, na lokaciji Bina, Vilsonovo šetalište, sa početkom u 17 sati.

Na druženje su dobrodošli vlasnici i ljubitelje pasa, ljubimci koji bez stresa mogu podnijeti gužvu i druge pse, naši BFF-ovi, djeca, roditelji, nastavnici, i svi drugi prijatelji!

Za ovu priliku, pozivamo učesnike da sudjeluju u nagradnom izvlačenju i dobiju šansu da osvoje:

· 15 kupona u vrijednosti od 50 KM za potrepštine psa u Zoo Centru Sarajevo

· 5 tableta – Samsung Galaxy Tab A 8”

· 10 udobnih Dogs Trust kreveta za pse

Ako planirate doći na događaj, pošaljite nam te jedno od sljedećeg na e-mail [email protected] do ponedjeljka, 4.4.2022. godine:

· Kratki video klip na kojem svog ljubimca putem nagrađivanja obučavate nekom triku – do 1 minute trajanja;

· Ilustrovanu poruku vezanu za humani odnos prema životinjama, udomljavanje ili odgovorno vlasništvo pasa Dobitnike će radi fer igre biti izvučeni putem www.random.org.

Dobitne nagrade će biti uručene samo dobitnicima koji budu prisutni na događaju.

Svi posjetioci će sa sobom ponijeti korisne poklone, a u toku događaja će saznati o našem novom pristupu, programima, konsultirati se sa našim trenerima iz Škole za pse, veterinarima, te načinima kako i oni mogu doprinijeti humanom i trajnom rješenju problema napuštenih pasa.

Najmlađi posjetioci će moći sudjelovati u edukativno-zabavnoj radionici i na zabavan način naučiti o psima, a posebno kako da budu što sigurnija u blizini ili u kontaktu sa njima, a kući će otići sa zanimljivim poklon paketima!

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

 

Komentari

Vaš komentar