Kućni ljubimci na opuštajućem dočeku Nove godine bez buke vatrometa

Ljubimci 30. dec 201811:42 > 11:43
Izvor: Pixabay

Hotel u Švedskoj nudi opuštajući doček Nove godine životinjama koje se boje pucanja i prasaka eksplozivnih naprava tijekom novogodišnjih proslava.

Hotel u Stockholmu ima posebnu ponudu za nervozne životinje.

Više od 300 pasa i šest mačaka trebali bi ispratiti godinu u hotelu Clarion Arlanda, u zračnoj luci u švedskoj prijestolnici, kako bi izbjegli glasan prasak vatrometa.

Hotel Clarion Arlanda nudi uslugu “sretnog psa” od 2013. Zabranom vatrometa u zračnoj luci Arlanda nudi se dobrodošlica plašljivim četveronožnim gostima.

“Prvi smo je ponudili u zemlji, a mnogi su slijedili našu ideju”, rekla je izvršna direktorica hotela Pernilla Johansson za novine Upsala Nya Tidning.

“Sve je počelo kada se gost sa psom čekirao u hotel uoči proslave Nove godine 2012. Shvatili smo da je dobra ideja na taj način privući vlasnike plašljivih pasa”, dodala je.

Osoblje je napravilo malu stazu za šetnju oko obližnjeg jezera Holmsjon, a vlasnici pasa po dolasku dobivaju vrećicu dobrodošlice s kosti za žvakanje.

N1 pratite putem aplikacija za Android| iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook|Instagram i UŽIVO na ovom linku.