Comtrade System Integration: Microsoft Partner of the Year u BiH za 2022. godinu

Promo 29. jun 202215:32 > 15:33
Podijeli:
Izvor: Promo

Kompanija Comtrade globalno je prepoznata u domenima razvoja softvera, integracije kompleksnih IT sistema, distribucije IT opreme, obrazovanja i potrošačke elektronike. Comtrade posluje više od trideset godina na četiri kontinenta, broji preko 4.000 zaposlenih i hiljade zadovoljnih klijenata u različitim industrijama. Klijenti, koji pod okriljem Comtrade grupe posluju u IT domenima, dolaze iz različitih industrija: financijske, transportne, gaming, obnovljivih izvora energije, telekomunikacija, javnog sektora i brojnih drugih.

Članica Comtrade grupe, kompanija Comtrade System Integration, lider je na regionalnom IT tržištu već više od 20 godina. Kao, primarno, sistem integrator, prirodno je da ima snažne veze sa globalnim IT gigantima kakvi su Microsoft, IBM, Oracle, Cisco, HP, Dell, Fortinet kao i klijentima korisnicima kompleksnih IT rješenja.

Historijski posmatrano, ipak, sa jednim od navedenih giganata postoji dublji partnerski odnos, koji se već godinama gradi i razvija. Partnerstvo sa kompanijom Microsoft podrazumijeva da Comtrade System Integration u BiH posjeduje proširenu domensku ekspertizu u Microsoft tehnologijama, ali i značajno razumijevanje specifičnosti poslovne problematike u raznim industrijama u kojima klijentima već godinama isporučuje rješenja koja im omogućuju da unaprijede svoje poslovanje.

Comtrade System Integration u svojim redovima broji desetine softverskih inženjera, biznis analitičara i konsultanata za digitalnu transformaciju − nosilaca prestižnih profesionalnih certifikata za najnovije tehnologije i sa praktičnim iskustvom u implementaciji kompleksnih projekata. Duboko razumijevanje tehnologija i iskustvo sa njihovom implementacijom omogućuje kompaniji da bude čest izbor klijenata za svu problematiku u vezi sa Microsoft Azure, Microsoft Power Platformom, poslovnim aplikacijama i modernim poslovnim okruženjem, kao i u domenu sajber bezbjednosti.

Ovogodišnja nagrada oslikava izvanredan rezultat u isporuci rješenja zasnovanih na Microsoft tehnologijama, kao što su Microsoft Cloud i druga platformska rješenja, koja imaju značajan pozitivan uticaj u poslovnom okruženju klijenata. Ovim priznanjem je Comtrade System Integration u BiH prepoznat kao partner koji, kroz sopstvenu inovaciju, približava Microsoft rješenja klijentima i njihovom specifičnom radnom okruženju, te kao kompanija sa izuzetnom ekspertizom i posvećenošću.

Kompanija Comtrade System Integration u Srbiji ove godine je, također, osvojila nagradu Microsoft Partner of the Year − peti put u posljednjih sedam godina. Za Comtrade System Integration u Bosni i Hercegovini, ovogodišnja nagrada je prvo takvo ostvarenje.

Svega nekoliko godina od osnivanja kancelarije u Sarajevu, kompanija je uspjela da podigne kvalitetu svojih kapaciteta i usluga do nivoa koji je rezultirao priznanjem svjetskog IT giganta kao što je Microsoft. To je činjenica na koju su svi u Comtrade System Integration BiH posebno ponosni.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar