Gledaj 100 posto Total TV sadržaja bilo gdje u BiH i plati samo 50 posto cijene

Promo 20. apr. 202214:56
Podijeli:
Izvor: Telemah

Vrhunski TV sadržaji Total TV paketa su vam od 20.4. dostupni upola cijene. Aktivirajte Total TV i narednih 12 mjeseci uživajte, zavisno od odabranog paketa, gledajući neki od 130 kanala, od čega čak 56 u HD rezoluciji. Sve ove TV sadržaje možete gledati na dva TV uređaja uz Extra i Premium paket i to uz besplatnu montažu i servisiranje.

Total TV vam nudi najveći broj TV kanala u ponudi, među kojima su Nova BH, na kojoj možete uživati u novim epizodama Survivora, te muzičkih emisija Zvezde Granda, Nikad nije kasno i Ples sa zvijezdama. Tu je svakako i nezaobilazni Zoran Kesić, koji će vas tokom 24 minute na satiričan i humorističan način informisati o najvažnijim političkim zbivanjima, kritikovati anomalije i ukazivati na nepravde i laži u društvu. Oni koji uživaju u originalnom bosanskom humoru mogu se opustiti uz seriju „Lud, zbunjen, normalan“.

Na Sport Klub kanalima vas u narednom periodu očekuje Final four Euroleague, najvažnije utakmice Eurocupa, Moto GP i Formula 1, ATP turniri, kao i završnica Premier league.

Extra paket Total TV, koji je vaš najčešći izbor, nudi vam mogućnost uživanja u svih 12 Sport klub paketa, preko EON mobilne aplikacije.

Osim ovih kanala, u TotalTV paketima možete ekskluzivno gledati N1, Grand, Nova S, Insajder TV, Pikaboo, IDJTV, IDJ Kids, Nova TV, Doku TV, Kino TV, Brainz, Fox Movies preko EON mobilne aplikacije..

Ukoliko ste zbog drugih obaveza nešto propustili pogledati, tokom narednih sedam dana možete to preko EON mobilne aplikacije premotati i opušteno uživati u omiljenom filmu, seriji, utakmici ili nekom drugom zabavnom sadržaju. EON mobilna aplikacija vam takođe omogućava pristup video klubu sa više od 12.000 naslova.

Ne odgađajte svoj užitak ni trena više, nazovite 1360 i iskoristite akcijsku ponudu upola cijene tokom prve godine korištenja bilo kojeg od tri TotalTV paketa iz naše ponude.

Telemach BH dio je United Grupe, vodećeg telekomunikacijskog i medijskog operatera u jugoistočnoj Evropi. Prisutna u osam zemalja, kompanija ima oko 15 miliona korisnika i više od 15.500 zaposlenih. United Group je od 2019. u većinskom vlasništvu BC Partnersa, jedne od najvećih svjetskih investicijskih kompanija.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar